Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska wersja gry

kubi131310

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeżeli pobrałem na Iphone pokemon go to jeżeli wyjdzie Polska wersja to muszę przeinstalować? jestem na Polskim koncie i jak z aktualizacjami?

Opublikowano

Sry za offtopic - nie chce tworzyc nowego tematu, nie mogę znaleźć informacji. Kiedy polska wersja Pokemon Go ?? Jest jakaś wiarygodna informacja??

Opublikowano

Obecnie dopiero nasi zachodni sąsiedzi otrzymali swoją wersje. Co do naszego kraju, to jeszcze musimy poczekać. 

Opublikowano

Sry za offtopic - nie chce tworzyc nowego tematu, nie mogę znaleźć informacji. Kiedy polska wersja Pokemon Go ?? Jest jakaś wiarygodna informacja??

Nie wiadomo. Z Europy tylko Niemcy dostali dostęp póki co.

Co do topicu to wystarczy zaktualizować appke. Postać, poki itd. są przypisane do konta. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Co do topicu to wystarczy zaktualizować appke. Postać, poki itd. są przypisane do konta. 

Z tego co widzę, Belgia, Hiszpania, Portugalia, Niemcy, Francja, Włochy, Holandia, Rosja, Irlandia i UK mają już... A Polski nie ma lel

No na http://www.pokemongo.com/ juz 10 państw z EU ma swoje wersje, a w PL też sporo osób jest i chce grać, dziwne że jak zwykle dostaniemy wszystko na koncu.

Opublikowano

Z tego co widzę, Belgia, Hiszpania, Portugalia, Niemcy, Francja, Włochy, Holandia, Rosja, Irlandia i UK mają już... A Polski nie ma lel

No na http://www.pokemongo.com/ juz 10 państw z EU ma swoje wersje, a w PL też sporo osób jest i chce grać, dziwne że jak zwykle dostaniemy wszystko na koncu.

Może wiedzą, że u Nas będzie największe zainteresowanie grą, a może po prostu mają jakieś obawy wobec nas? Nie wiadomo :D

k4L2ZMS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...