Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Konkurencyjny serwer CastleMod 1.9

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dzień dobry, witam. Jestem w trakcie pisania pluginu na CastleMod'a, wzoruje się na HiPlay'u. Serwer będzie pod 1.9, później i nowsze wersje ze względu na nowy i unikalny system PVP, którego nie ma  na innych tego typu serwerach, a poza tym przecież niedługo startuje MCHC na 1.9, więc na tej wersji spodziewam sie dużo graczy  :D W przyszłości (czytaj po zakończeniu pisania Castle'a) będe się brał za pisanie X vs X

Przechodząc do rzeczy to szukam ekipy, tak mniej więcej 16+, ew. 15 jeszcze jakoś tam ujdzie, wymagam dobrego mikrofonu, restrykcji (chociaż w większości  xD) poleceń właściciela (mnie), stosowanie się to zasad. 

Kogo szukam?

Więc na pewno moderatorów(możliwy awans), którzy będą ogarniać całe te bydło, co będzie nawiedzać serwer, kilku budowniczych do aren typu Zamek, X vs X, sponsorów/donejtorów(do ugadania, spokojnie  :)) i ew. WebMastera, który lepiej niż ja (a ja jestem taki 2/10), umie wykonać ładny layout,  do tego umie wyświetlać tabelki z my_sql'a, w celu utworzeniu rankingu PVP etc. 

Edit: Po namyśli przydałby się dobroczyńca, co i logo by wykonał 

Kontakt ws. wyżej:

mail: [email protected]

Płacisz  xD?

Nope. Wszystko 4fun,

Kiedy start?

Mi sie nie śpieszy, wszystko zależy od tego, jak szybko i kiedy bd miał ekipe tzn. moich nowych pszyjaciuł. Myśle że w sierpniu będzie można zapowiadać start  :D

Dodatkowe informacje i takie tam:

* Serwer non-premium, im więcej graczy tym lepiej, nie?  xD

* VIP'y będą, muszą być

* Celem serwera jest rozwalić konkurencje w sposób "honorowy"

* Brak BungeeCord'a

Jeżeli serwer nie wypali, to pluginy sprzedam xD

PS: Wiem że zły dział, natomiast w innym temat był niemożliwy do utworzenia, modzie, przenieś ten temat - dziękuje! 

Opublikowano

sponsorów/donejtorów(do ugadania, spokojnie  :)) i ew. WebMastera, który lepiej niż ja (a ja jestem taki 2/10), umie wykonać ładny layout,  do tego umie wyświetlać tabelki z my_sql'a, w celu utworzeniu rankingu PVP etc.

Płacisz   xD?

Nope. Wszystko 4fun,

No chyba sobie żartujesz.

(głupie bbcody)

Opublikowano

sponsorów/donejtorów(do ugadania, spokojnie  :)) i ew. WebMastera, który lepiej niż ja (a ja jestem taki 2/10), umie wykonać ładny layout,  do tego umie wyświetlać tabelki z my_sql'a, w celu utworzeniu rankingu PVP etc.

Nope. Wszystko 4fun,

(głupie bbcody)

pfff, bo to wielki problem napisać skrypt, co pewnie wprawionemu php'owcowi zajmnie max. pół godziny - CSS to przyjemność, jak malowanie obrazu, z tym że ja ani tego ani tego nie umiem umiejętnie 

Opublikowano

Nope. Wszystko 4fun,

(głupie bbcody)

pfff, bo to wielki problem napisać skrypt, co pewnie wprawionemu php'owcowi zajmnie max. pół godziny - CSS to przyjemność, jak malowanie obrazu, z tym że ja ani tego ani tego nie umiem umiejętnie 

Ktoś mógłby nieźle zarobić na takim skrypcie, a ty chcesz wszystko za darmo.

Opublikowano

Nope. Wszystko 4fun,

(głupie bbcody)

Ktoś mógłby nieźle zarobić na takim skrypcie, a ty chcesz wszystko za darmo.

Ja nieźle również mógłbym zarobić, jeżeli nikt się nie zgłosi to już ja ostatecznie to wykonam, pewnie gorzej, brzydziej, ale będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...