Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osób do współpracy przy serwerze CastleMod 1.9

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, aktualnie jestem w trakcie pisania pluginu pod CastleMod'a, będzie on zbliżony (albo lepszy xD) od tego, co jest na HiPlay'u. Wersja pod którą mam zamiar tworzyć serwer, jest 1.9, w przyszłości i nowsze wersje, ze względu na nowy algorytm rozgrywki PVP na serwerach (stawiam na unikalność, oraz to, że niedługo MCHC wystartuje właśnie na 1.9 :D) .  W przyszłości tzn. po ukończeniu pisania CastleMod'a, biore się za X vs X.

Przechodząc do rzeczy:

Szukam ekipy, takich troche (bez urazy) moich podwładnych przyjaciół, co chcą zarządzać, pomagać przy takim serwerze, na miejsce moderatorów, sponsorów (tu będzie wszystko do ugadania) oraz przede wszystkim budowniczych, pod areny typowe dla CastleMod'a, jak i w przyszłości X vs X. 

Wymagania i co daje:

Lol, nic nie daje - wszystko 4fun. Co do wymagań, to sądzę że 16+ ew. 15 ujdzie. Istotnym elementem jest dobry mikrofon, restrykcja (chociaż w większości przypadków) poleceń i zasad właściciela (czyli mnie) no i ogólny "ogar" - Ws. zgłoszenia się, prosze napisać podanie na mail [email protected] bądź napisać na skype 'Ramewn3323'

Kiedy start?

Mnie sie nie śpieszy, serwer czy tak czy inaczej będę prowadził dla własnej satysfakcji, zabawy. Sądze że do Sierpnia spokojnie można było by ogłosić start edycji, to jeszcze zależy od przyszłych budowniczych :)

Takie tam, dodatkowe informacje:

Serwer non-premium, przynajmniej więcej graczy, nie? xD

Brak BungeeCord'a, wszystkie areny/lobby na jednym serwerze

Jak serwer nie wypali, to plugin sprzedam xD

Opublikowano

Powtarzam, to dziesiątką osób. W tych czasach nie znajdziesz budowniczych. Czasy "darmowych prac murzynów" skończyły się wraz z wersją 1.2.5, i w sumie dobrze że talent budowniczych nie jest wykorzystywany. A, i co ma wiek do budowniczego?

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Cześć, aktualnie jestem w trakcie pisania pluginu pod CastleMod'a, będzie on zbliżony (albo lepszy xD) od tego, co jest na HiPlay'u. Wersja pod którą mam zamiar tworzyć serwer, jest 1.9, w przyszłości i nowsze wersje, ze względu na nowy algorytm rozgrywki PVP na serwerach (stawiam na unikalność, oraz to, że niedługo MCHC wystartuje właśnie na 1.9 :D) .  W przyszłości tzn. po ukończeniu pisania CastleMod'a, biore się za X vs X.

Przechodząc do rzeczy:

Szukam ekipy, takich troche (bez urazy) moich podwładnych przyjaciół, co chcą zarządzać, pomagać przy takim serwerze, na miejsce moderatorów, sponsorów (tu będzie wszystko do ugadania) oraz przede wszystkim budowniczych, pod areny typowe dla CastleMod'a, jak i w przyszłości X vs X. 

Wymagania i co daje:

Lol, nic nie daje - wszystko 4fun. Co do wymagań, to sądzę że 16+ ew. 15 ujdzie. Istotnym elementem jest dobry mikrofon, restrykcja (chociaż w większości przypadków) poleceń i zasad właściciela (czyli mnie) no i ogólny "ogar" - Ws. zgłoszenia się, prosze napisać podanie na mail [email protected]

Kiedy start?

Mnie sie nie śpieszy, serwer czy tak czy inaczej będę prowadził dla własnej satysfakcji, zabawy. Sądze że do Sierpnia spokojnie można było by ogłosić start edycji, to jeszcze zależy od przyszłych budowniczych :)

Najbardziej zniechęciło mnie to, że wyrażasz się na poziomie przejściowym po między Podstawówką a Gimnazjum, kto pisze w temacie "Lol, nic nie daje" .......... Bardziej chodzi o to "Lol" kur...

Nie polecam :)

Opublikowano

Przechodząc do rzeczy:

Wymagania i co daje:

Lol, nic nie daje - wszystko 4fun. Co do wymagań, to sądzę że 16+ ew. 15 ujdzie. Istotnym elementem jest dobry mikrofon, restrykcja (chociaż w większości przypadków) poleceń i zasad właściciela (czyli mnie) no i ogólny "ogar" - Ws. zgłoszenia się, prosze napisać podanie na mail [email protected]

Kiedy start?

Najbardziej zniechęciło mnie to, że wyrażasz się na poziomie przejściowym po między Podstawówką a Gimnazjum, kto pisze w temacie "Lol, nic nie daje" .......... Bardziej chodzi o to "Lol" kur...

Nie polecam :)

Co ty możesz polecać bądź nie, skoro mnie nawet nie znasz? 

PS Btw. to nawet u mnie w podstawówce wiedzą, że 'po między' pisze sie razem :)

Powtarzam, to dziesiątką osób. W tych czasach nie znajdziesz budowniczych. Czasy "darmowych prac murzynów" skończyły się wraz z wersją 1.2.5, i w sumie dobrze że talent budowniczych nie jest wykorzystywany. A, i co ma wiek do budowniczego?

Pisze sie dziesiątkom - Nie, nie chce nikogo wykorzystywać, jak pisałem cały serwer jest dla 4fun'u, dla tego nie płace, z resztą mi też nikt nie płaci, pff

Opublikowano

Chętnie zostanę "budowniczym" ale bez wynagrodzenia ? Aha. Czyli ty sobie zrobisz serwer z którego będziesz zarabiał a ja który wkładam w to czas i prace będę miał , jak to określiłeś "fun"? To jest chyba żart.

Opublikowano

Chętnie zostanę "budowniczym" ale bez wynagrodzenia ? Aha. Czyli ty sobie zrobisz serwer z którego będziesz zarabiał a ja który wkładam w to czas i prace będę miał , jak to określiłeś "fun"? To jest chyba żart.

Póki co na wstępie, to nie licze na żadne zarobki. Wpierw serwer musi się utrzymać, a dalej z nadwyżek można dokonać podziału

Opublikowano

Myślę, że polscy górnicy też powinni pracować 4FUN :D przecież to taka przyjemna praca, sama zabawa.

@AnyWarn

Mam 13 lat mogę jako budowniczy? Plisss

Opublikowano

Na buda chetnie bym wszedl ale tez jak to wyzej powiedzieli- nie za free....

I tak wgl to napisales "U mnie w podstawówce" czyli chodzisz do podstawówki gdzie 6 klasa to 13 lat, a szukasz administracji +16...

Opublikowano

Na buda chetnie bym wszedl ale tez jak to wyzej powiedzieli- nie za free....

I tak wgl to napisales "U mnie w podstawówce" czyli chodzisz do podstawówki gdzie 6 klasa to 13 lat, a szukasz administracji +16...

ironia i tyle, nie powinno się brać wszystkiego na poważnie :)

Opublikowano
http://bukkit.pl/threads/lista-coś-nie-działa-poprawnie.16135/- Typek nie potrafi odczytać bledu,to widze jaki bedzie ten plugin. Zreszta kto by pracował za darmo ? Moze dzieciaki 10-13 lat za range. Nikomu nie chce sie pracować za darmo, wykorzystywać swoj drogocenny czas na cos co i tak nie bedzie miał nic z tego.
Opublikowano

http://bukkit.pl/threads/lista-coś-nie-działa-poprawnie.16135/- Typek nie potrafi odczytać bledu,to widze jaki bedzie ten plugin. Zreszta kto by pracował za darmo ? Moze dzieciaki 10-13 lat za range. Nikomu nie chce sie pracować za darmo, wykorzystywać swoj drogocenny czas na cos co i tak nie bedzie miał nic z tego.

o jeny!!11 on nie umiał naprawić błędu, ohhh co za katorga - to na pewno świadczy o tym, że jest idiotą, bo błędu nie mógł odczytać. Za to ty, prawdopodobnie jesteś specjalistą od tego typu spraw - nie mówie że nie, ale z pewnością każdemu co pisze nieco większy projekt zdarza się, że sie w nim pogubi, nie ma sił na szukanie błędu z powodu poirytowania... 

Opublikowano

Coooooo xD ? Cytuje: "BTW. Co oznacza error w pierwszy poście? Ja wiem jedynie po nim tyle, że coś jest nie tak z konkretną linijką - nic więcej." To jasno oznacza ze nie potrafisz odczytać bledu. Bierzesz sie za pisanie pluginow nie wiedząc jak odczytać blad. Gratuluje , nie polecam.

Opublikowano

Coooooo xD ? Cytuje: "BTW. Co oznacza error w pierwszy poście? Ja wiem jedynie po nim tyle, że coś jest nie tak z konkretną linijką - nic więcej." To jasno oznacza ze nie potrafisz odczytać bledu. Bierzesz sie za pisanie pluginow nie wiedząc jak odczytać blad. Gratuluje , nie polecam.

Gdy sie kogoś cytuje, to przynajmniej wypada podać źródło - Prawda? Poza tym, wyrwane z kontekstu, prawdopodobnie również mógłbym znaleźć coś podobnego na ciebie :) Nie twierdze że jestem mistrzem w dyscyplinie programowania, ale nawet i gdybym był początkującym, to nie ma lepszych form ćwiczeń do samodoskonalenia sie niż praktyka.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...