Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Pytań

Manna;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam klika pytań odnośnie tych pokemonów :v

1. Jak na mapce widzę takie liście to znaczy, że w tym miejscu był pokemon i uciekł czy co to oznacza ?

2. Czy gold'a można zdobyć tylko poprzez umieszczenie pokemona w tym całym gymie [ czy jak to się pisze ] czy są też inne sposoby

3. Jak tak chodzicie i łapiecie te pokemonki to ile macie internetu w telefonie? Dużo to zżera i w ogóle ? 

4. Czy jeśli mam kilka jajek to mogę do inkubatora dać tylko 1 i tyle, jeśli chcę więcej musze mieć wykupiony inkubator ?

5. Czy ten itemek do  lurowania pokemonów [ 2 na start wykorzystałem bezsnsownie xD ] idzie zdobyć jakoś inaczej niż ze sklepu ?

6. Pokestop respi się co 5 minut czy jak to jest ?

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

1. Jak na mapce widzę takie liście to znaczy, że w tym miejscu był pokemon i uciekł czy co to oznacza ?

2. Czy gold'a można zdobyć tylko poprzez umieszczenie pokemona w tym całym gymie [ czy jak to się pisze ] czy są też inne sposoby

3. Jak tak chodzicie i łapiecie te pokemonki to ile macie internetu w telefonie? Dużo to zżera i w ogóle ? 

4. Czy jeśli mam kilka jajek to mogę do inkubatora dać tylko 1 i tyle, jeśli chcę więcej musze mieć wykupiony inkubator ?

5. Czy ten itemek do  lurowania pokemonów [ 2 na start wykorzystałem bezsnsownie xD ] idzie zdobyć jakoś inaczej niż ze sklepu ?

1. Czytałem, że oznacza on miejsce przebywania jakiegoś Poka. Czasem mi sie to sprawdza, częściej jednak nic tam nie ma :(

2. Chyba jest tylko sposób opisany przez Ciebie :/ No chyba, że ktoś chce kupić za zł :)

3. Na 5h grania zjadło mi całą baterię, powerbank i 20 mb internetu haha :D WIęc nie zjada prawie nic z pakietu.

4. Tak/ Jedno jajko na każdy inkubator :)

5. Tak, co 5 lvli mniej więcej dostajesz go.

6. Tak, co 5 minut.

Opublikowano

1. To znaczy, że w tym miejscu może być pokemon, ale nie musi. Zazwyczaj pojawia się, gdy bliżej podejdziesz (albo się nie pojawia)

2. Golda, w sensie te wirtualne pieniądze? Można kupić je też za prawdziwy hajs.

3. Mi przez 3 dni intensywnego łażenia i łapania zjadło może 150 mb neta.

4. Tak, inkubatory też bodajże możesz znaleźć w pokestopach.

5. Dostajesz go za wbicie lvli.

6. Tak.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

dobra, dzięki guys za odpowiedzi :D

no to fajnie, że tak mało pakietu zjada, już się martwiłem o moje 1gb :v Generalnie dziś sobie z kumplami chodziłem i zbierałem, mimo że każdy prawie 22 lata świetna zabawa :D minusem tylko to, że co chwilę serwery wywalało albo złapałem pokemona i lag i od nowa włączanie 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

no to fajnie, że tak mało pakietu zjada, już się martwiłem o moje 1gb :v Generalnie dziś sobie z kumplami chodziłem i zbierałem, mimo że każdy prawie 22 lata świetna zabawa :D minusem tylko to, że co chwilę serwery wywalało albo złapałem pokemona i lag i od nowa włączanie 

Ja obserwując ludzi na ulicach mojego miasta zauważyłem, że średnia wieku graczy na pewno przekracza 20 lat :D Najczęściej spotykałem osoby w wieku 18-30 lat :D

A co do serwerów, fakt... masakra jest w tej chwili, ale nic dziwnego jak gra już tyle osób hehe Polecam łapać Pokemony w godzinach rannych i wczesnym popołudniem, jest dużo lepiej ze stabilnością :)

Opublikowano

Ja obserwując ludzi na ulicach mojego miasta zauważyłem, że średnia wieku graczy na pewno przekracza 20 lat :D Najczęściej spotykałem osoby w wieku 18-30 lat :D

A co do serwerów, fakt... masakra jest w tej chwili, ale nic dziwnego jak gra już tyle osób hehe Polecam łapać Pokemony w godzinach rannych i wczesnym popołudniem, jest dużo lepiej ze stabilnością :)

A najlepiej sie przeniesc na iosa ;]

Opublikowano

1. Oznacza to że może być tam Pokemon ale nie musi .

2.Tak, zostawiasz pokemona w gymie i co 21 godzin możesz zbierać monety, lub poprostu je kupić za $$

3.Baardzo mało :) Wystarczy 1gb miesięcznie wydaje mi się 

4. Od 5 lvla dostajesz 3 użycia inkubatora na jajka, więc możesz użyc tego dodatkowego i swojego żeby znosić 2 jajka :)

5.Tak, co niektóre lvl upy

6.Respi się co 10 minut

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...