Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pay4play?

ZiomsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Ci się nie chce to musisz się jakoś bardziej zmotywować- obejrzyj przemowy największych mistrzów Pokemon itd.

Ty chyba trochę nie zrozumiałeś tego tematu... ja się tutaj pytam, czy muszę mieć dostęp do internetu, aby grać...

Opublikowano

Nie nie można, połącznie z internetem jak i włączona lokalizacja jest wymagana.

Lokalizacja? Nie mam czegoś takiego... Jak mam włączone GPS i Transfer danych to jest git. To teraz chyba ostatnie pytanie: Czy mi ten transfer danych pobiera? czy nie? (Bo mam tylko 2gb transferu na miesiąc)

Opublikowano

Ale na szczęście ta gra pobiera baaardzo mało danych :) pakiet 200-500 mb starczy Ci na miesiąc :)

Czyli że 2gb miesięcznie wystarczy mi na ten miesiąc?

Opublikowano

Ale na szczęście ta gra pobiera baaardzo mało danych :) pakiet 200-500 mb starczy Ci na miesiąc :)

Tak, bez problemu. 2GB zeżre Ci przy bardzo ekstremalnym użyciu pokemonów ;p

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Tak, bez problemu. 2GB zeżre Ci przy bardzo ekstremalnym użyciu pokemonów ;p

To ile to zjada przez np. godz używania?

Opublikowano

Niestety trzeba internet ponieważ wymaga to pobierania nowych map od Google Play.

Mi narazie zeszło 200 MB :) . A gram naprawde dużo .

Więc wydaje mi się że możesz zainwestować te 5-6 zł w internet :) 

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Niestety trzeba internet ponieważ wymaga to pobierania nowych map od Google Play.

Ale tak ok. to ile zjada przez 1h? (P.S. Jak można sprawdzić, ile transferu mi zostało? Huawei P8 lite)

Opublikowano

Ale tak ok. to ile zjada przez 1h? (P.S. Jak można sprawdzić, ile transferu mi zostało? Huawei P8 lite)

Mi od przedwczoraj, zjadło tylko 22 mb. A byłem w terenie przez kilkanaście godzin. (w ciągu tych 2 dni :p)

Możesz zobaczyć ile ci zeżarło w ustawieniach telefonu. A transferu to juz zalezy od operatora, bo kazdy ma inne sposoby na zobaczenie stanu konta :v

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...