Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zagrać?

Ao_Shin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Za dzieciaka rzadko oglądałem pokemony, lecz gra wygląda ciekawie,

czy warto zagrać? Nawet jeśli nie mam pojęcia co to CP, jakie są pokemony, itd?

Opublikowano

Warto zawsze wyjdziesz troche ze swojej piwnicy i ta gra raczej nie wymaga aby znać pokemony :D Zresztą wszystkiego się nauczysz, sam nie gram ale widzę jak latają po mieście małolaty z telefonami więc może nawet kogoś poznasz 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Nawet jeżeli nie wiesz o co w tej grze chodzi, idzie praktycznie wszystko przeczytać albo u Nas albo na internecie. Gra przyjemna, bo wychodzisz z domu, łapiesz pokemony, nawiązujesz nowe kontakty i świetnie się przy tym bawisz :P Więc gra sama w sobie nawet jak nie znasz to jest strasznie fajna :D

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Jest spoko. Już dzisiaj nastraszyłem jakieś dzieciaki co się kręciły koło mojej areny. Raczej prędko nie przyjdą :v

Nie musisz znać w ogóle pokemonów, wystarczy, że wiesz jak nimi walczyć i wiesz jak je ewoluować.

#teams4bal

Opublikowano

Nawet jeżeli nie wiesz o co w tej grze chodzi, idzie praktycznie wszystko przeczytać albo u Nas albo na internecie. Gra przyjemna, bo wychodzisz z domu, łapiesz pokemony, nawiązujesz nowe kontakty i świetnie się przy tym bawisz :P Więc gra sama w sobie nawet jak nie znasz to jest strasznie fajna :D

Mógłbyś rozszerzyć swoją opinie na temat nawiązywania kontaktów? Nie bardzo rozumiem a zaciekawił mnie ten fakt :)

Opublikowano

Mógłbyś rozszerzyć swoją opinie na temat nawiązywania kontaktów? Nie bardzo rozumiem a zaciekawił mnie ten fakt :)

Szukając pokemonów, czy walcząc o gym'y spotykasz osoby, które grają w to samo co ty i ot co możesz łatwo nawiązać znajomości. Temat rozmowy już masz xD

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Szukając pokemonów, czy walcząc o gym'y spotykasz osoby, które grają w to samo co ty i ot co możesz łatwo nawiązać znajomości. Temat rozmowy już masz xD

Podkreślając, że spotykasz baaaardzo dużo osób i co dzień więcej hehe

Opublikowano

Jedyny plus tego hype jest taki, że ludzie zaczęli wychodzić z domu. Szkoda tylko, że ulice roją się od wpatrzonych w telefony nastolatków, nieinteresujących się tym, co się dzieje dookoła. 

Opublikowano

Apokalipsa pokemonowych zombie. Już wkrótce ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co do samego tematu, to nie warto. Lepiej pobiegaj, pojedź gdzieś rowerem lub zrób sobie spacer. Niech twoje oczy wypoczywają, a nie narażają się na ciągłe promieniowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...