Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] v4story.com

officialv4story

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym wspomniec o tym ze powstal nowy server www.v4story.com
jest to server na starym patchu ,  stworzony przez wlasciciela sky4story.com oraz teamlera 4story-ur
Jest to stary patch 3.4 , serwer jest podobny do starego officiala , z ta roznica ze mozna zdobyc ulepki za dropienie itemow jordoru tonque oraz gremlins food ktore na ulepki mozna wymieniac.
+ servera 
w 100% naprawione bugi
zbalansowane klasy
juz od pierwszych dni +50 graczy
wszystkie aspekty takie jak strona , launcher zrobiona przez nas a wiec nie ma ryzyka ze server upadnie przez backdoor
VDS wykupiony juz na ponad rok wiec jest pewnosc utrzymania servera

Gameplay community 
https://www.youtube.com/watch?v=8LPVee-rSM0 

https://www.youtube.com/watch?v=ji-Zmq9-vMQ

v4story.com BEST oldschool server ever!
Join now
http://v4story.com/!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Niestety ale musze cie rozczarowac w 4Story to jeden wielki bug wiec nie pisz ze wszystkie bugi zostaly naprawione w 100% ;)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Nie grałem w to jakieś 4 lata jak nie więcej ale jak jest jakiś serwer ze starym patchem to chętnie zobaczę.

PS. Ściągnąłem dziś eden4s wie ktoś dlaczego nie działa?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

No właśnie jest online ale nie można wbić :/. A Araza to też PvP? Jakiś duży serwer? Ja pewnie Valo jak kiedyś :)

Opublikowano

araz byl pvp ale zostal zamkniety przez eden i p4story i sie odegrac chca :D ja polecam nasz zaprzyjazniony server http://worldof4story.eu/ adminstratorem jest polak, jest to server pvp 

A dużo osób gra na tym worldof4s?

Opublikowano

A nie chciała by się zebrać grupka graczy i popykać na Eden lub Araza? Dziś trochę tam pograłem i gdyby tak zebrać nawet jedno pełne pt to można by ładnie ogarnąć bo tam noobki grają :)

Opublikowano

Nie chcę mi się expić a bez mentora to idzie w c**j wolno :/ więc zapraszam na Araz4S ;)

Opublikowano

Proszę was. Jak wy nawet klienta spolszczyć nie umiecie. Nawet jeżeli klient ma być po angielsku to i tak wasze NPCe gadają po niemiecku!
Nawet nie będę się już rozwodził na temat start MPCforum'u, automatów na kryształy i wielu innych rzeczy, których na 3.4 nie było!

Nawet instaler zrobiony jest za pomocą jakiegoś 'free instaler mejkera'.
Waszej strony to ja nawet bym kijem nie tknął. Może byście chociaż jakieś capatcha przy rejestracji zrobili? 

Serwer zrobiony jest na totalny odpierdol.

Zakładam,że i tak nie przyjmiecie mojej subiektywnej opinii na klatę.

PS:

sorry ale muszę

gripan rozj**** system wrzeszcząc "Hier ist deine meisterrr....."!!!

czy jakoś tak :p

xD
Opublikowano

serwer jest bazowany na niemieckich plikach... zmiana glosu zajela by duzo czasu ,  client bedzie itak neidlugo zmeinainy , capatcha nie potrzebowalismy robic , mamy duzy dysk ktory sobie na spokojnie wszystko pomiesci  a strona jest  od nowa pisana i wtedy juz bedzie cpatcha

Join now

Opublikowano

serwer jest bazowany na niemieckich plikach... zmiana glosu zajela by duzo czasu ,  client bedzie itak neidlugo zmeinainy , capatcha nie potrzebowalismy robic , mamy duzy dysk ktory sobie na spokojnie wszystko pomiesci  a strona jest  od nowa pisana i wtedy juz bedzie cpatcha

"zmiana glosu" ?? Ciężko wam podmienić parę plików? Czy po prostu nie umiecie? (haha macie już nawet podpowiedź)

Dobra klient klientem, ale nadal na waszym serwerze są automaty na kryształy itp.

Opublikowano

Kurcze jak ostatnio w to grałem to było istnie nie grywalne... tak ją teraz zachwalacie że brak bugów itp. hmm może by tak zacząć znowu w nią grać ? jak myślicie, opłaca się ?

zachecamy do sprobowania , www.v4story.com

"zmiana glosu" ?? Ciężko wam podmienić parę plików? Czy po prostu nie umiecie? (haha macie już nawet podpowiedź)

Dobra klient klientem, ale nadal na waszym serwerze są automaty na kryształy itp.

nad tym serverem pracuja jedni z najbardziej znanych na epvp devloperow ... chociazby veri . wiec prosze mi nie mowic ze nie ptorafilibysmy pare plikow pozmieniac :)

Join now

Opublikowano

nad tym serverem pracuja jedni z najbardziej znanych na epvp devloperow ... chociazby veri . wiec prosze mi nie mowic ze nie ptorafilibysmy pare plikow pozmieniac :)

Jak widać nie "ptorafilicie".

O tych automatach i rzeczach których na 3.4 nie było, to chyba w ogóle nie opłaca się rozmawiać.

Po prostu róbcie coś dobrze.

Opublikowano

inna sprawa jest ,, niepotrafiliscie`` a niechcieliscie :)

i tu się sam zaorałeś

Cały ten serwer wygląda na takie "się nie chciało".

Każdy kto grał w stare 4story i zobaczy autotrackera, automaty (kamień papier nożyce) na kryształy i inne pierd****, których dawniej nie było, sam pewno odczuje, że to nie jest ten stary niepowtarzalny klimat.

Tak btw czasowniki z nie piszemy osobno.

W każdym razie i tak życzę Wam powodzenia ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak tam panowie ten serwer :)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...