Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebni budownicy na serwer Egg Wars

GoblicPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a16329f7e25f5.png

Cześć, cześć. Tutaj ja - GoblicPL.
Przychodzę tutaj do Was z jednym małym ogłoszeniem. Aby się nie rozpisywać przejdę do sedna, potrzebne mi są 2 osoby na stanowisko budowniczego. Będą oni tworzyły głównie budowle potrzebne na serwer egg wars, czyli coś w stylu mapek skywars. Moim wynagrodzeniem, który postaram się dać to ranga na serwerze - Budowniczy lub większa. Jeśli umiesz budować mapki, masz chęci oraz nie oczekujesz zbyt wielkiego wynagrodzenia napisz do mnie.
Kontakt ze mną jest tymczasowo możliwy jedynie przez prywatną wiadomość na tym forum.

Jeśli chodzi o Egg Warsy, to otwarcie serwera będzie za jakiś miesiąc lub wcześniej. Dodam tyle, że posiadam już w pełni spolszczony oraz skonfigurowany plugin.

Dodatkowo zapraszam do udziału w ankiecie - http://www.mpcforum.pl/topic/1560733-polski-serwer-eggwars-nonpremium-czy-to-wypali/#entry13176925

baner4.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak byś dalej szukał to pisz na pw do mnie to ci pokaże jak moja praca wygląda.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...