Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski serwer EggWars NonPremium - Czy to wypali?

Czy to wypali?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy to wypali?

• Tak
      14
    • Nie
      3
  2. 2. Jaka wersja serwera Ci odpowiada?

• 1.8
      10
    • 1.9
      1
    • 1.10
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a16329f7e25f5.png

No cześć, tutaj GoblicPL i przychodzę do Was z małą propozycją na serwer. Mianowicie chodzi mi o minigrę - Egg Wars, pewnie wiesz, że w Polsce nie ma ani jednego serwera z właśnie tym trybem gry. Jeśli chciałbyś przyczynić się do powstawania tego serwera napisz coś miłego na temat naszego serwera oraz weź udział w ankiecie u góry. :)

Screenshoty z serwera (testowa arenka):

657f107e3deca.png

697fbe072c2b6.png

3c9b60ac9ad72.png

fb1df55c4f0ad.png

0e575368a3c3d.png

29a1e3a45b5ff.png

2a5af186c8d9b.png

6bb438f0f8228.png

Więcej ss'ów zaraz!

baner4.gif

Opublikowano

Jeśli mam być szczery to serwer minigames z jednym trybem to nie wiem czy wypali. Ale to wszystko zależy od wykonania i reklamy. Pisałeś że posiadasz płatny plugin to może z wykonaniem nie będzie tak źle. 

Żeby nie było, że źle Ci życzę, ja by chętnie sobie zagrał na takim dobrze wykonanym serwerze EggWars. 

PS. Jeśli chodzi o wersję to wybrał bym, że można wchodzić na serwer z trzech wersji 1.8 - 1.10.

Jakubson

Opublikowano

Dziękuje za twoją opinie, jeśli chodzi o serwer minigames z jednym trybem to nie o to mi chodzi. Wolę jak na razie stworzyć jeden osobny serwer z trybem minigry eggwars. Za 5 minut postaram się dodać jakieś ss'y pluginu.

baner4.gif

Opublikowano

Egg Warsy w Polsce były by spoko, osobiście lubię ten tryb i chętnie zobaczył bym go w polskiej domenie. Na pewno by wypaliło na angielskich egg warsach widać masę polaków, tylko musiało by być to dobrze zrobione żeby ich przyciągnąć.

Pozdrawiam!

giphy.gif

Opublikowano

@Skajled Dziękujemy za opinie, oczywiście zapraszam do udziału w ankiecie. Dodatkowo zostały dodane ss'y z całego trybu.

Co myślicie o wersji egg wars na wersje angielską, polską itp.? Aktualnie plugin posiada taką funkcje, która wykrywa język minecrafta.

baner4.gif

Opublikowano

Wątpie, że znajdą się gracze, bo te dzieciaki wolą albo grać na znanych serwerach typu vertez czy jasmc albo na serwerach easyhc. Osobiście może bym zagrał.

76561197963952284.png

Opublikowano

Plugin wygląda całkiem całkiem. Tylko ten wygląd scoreboard i czatu jest taki średni, chodzi mi o kolorystykę. Jak by co to tylko moja opinia, jak tobie się podoba to nie zmieniaj.

Zakładam się jak będzie dobrze zbudowana mapa i lobby to wszystko będzie wyglądać całkiem zacnie.

Jakubson

Opublikowano

Jakubson, kolory i tak będą zmieniane. Będę próbował wszystko zrobić. Dzisiaj rozpoczynam pracę nad pluginem całego serwera, czyli po prostu taki nasz essentials.

Dodam tyle, że planujemy dodać areny typu. Gracz VS Gracze itp.

baner4.gif

Opublikowano

Jakubson, kolory i tak będą zmieniane. Będę próbował wszystko zrobić. Dzisiaj rozpoczynam pracę nad pluginem całego serwera, czyli po prostu taki nasz essentials.

Dodam tyle, że planujemy dodać areny typu. Gracz VS Gracze itp.

Czyli jak rozumiem tryb gracze vs gracze to taki typowy TDM (Team Death Match)?

Jakubson

Opublikowano

Dziękujemy za wszystkie miłe wypowiedzi i też te złe. Idziemy pełną parą, aby serwer jak najszybciej wystartował.

Zapraszam również to sprawdzenia ss'ów nowej arenki 'Balls'.

2fa4348ed94aa.png

2a997f0a13590.png

01daf7acd8f67.png

4013465dd6b3d.png

073a9a99f754b.png

a1217c9aff4c8.png

baner4.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

Co wy na to, aby na serwerze została dodana dodatkowa waluta np. 'Emeraldy', które będą możliwe do zdobycia za tokeny, następnie te emeraldy byłyby używane do kupna nowych rang czy też do losowania większej ilości monet.

baner4.gif

Opublikowano

F5!!!

Plugin został zaktualizowany dzięki czemu serwer będzie mógł być na wersje 1.8/1.9/1.10!

baner4.gif

Opublikowano

Dlaczego miałby nie wypalić, każdy serwer wypali tylko trzeba mieć troche fantazji i fantazjować z pluginami. Ogólnie bym sobie pograł na tym trybie.

Opublikowano

Wypali jak najbardziej, ale pamiętaj żeby wszystko miało ręce i nogi bo inaczej lipa będzie a takiej szansy nie można stracić :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...