Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.10][Survival] Hydronora

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

YoFNpvJ.png

Witajcie w prezentacji serwera Hydronora! Jest to reaktywacja założonego w 2011 roku serwera Fantastic Craft. Hydronora to serwer typu survival z różnorakimi dodatkami. Głównie skupiamy się na budowaniu oraz grze ze znajomymi, dlatego udostępniamy kilka dodatków, które pozwolą Wam na budowanie wymarzonych budowli. 

OTWARTE

GsF9Em4.png

>> Strona WWW: http://hydronora.gameclan.pl/

>> Sloty: 35

>> Premium: Nie

>> Typ: Survival

>> IP: mc.hydronora.pl (IP nie działa? Spróbuj użyć numerycznego: 185.38.249.136:27292)

>> Wersja: 1.10

efW5wlT.png

PUMzpcx.png

VlvBkzO.jpg

R1ABObY.png

TllA8HF.jpg

ypiud8H.jpg

bS0DQ2f.jpg

uednNEV.png

>> Właściciel: Thixec @Duwӭvu

>> Administratorka: LelkaOriginalPL

>> Administratorka: Kamikadze

>> Administrator: Calezz

>> Moderatorka: karola2707

>> Moderatorka: muzzy102

>> Moderator: Gotto

Opublikowano

Czekam na start :)

Prezka super

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

Changelog 15.07.2016:

- Naprawiono niedziałający random teleport na spawnie

- Naprawiono niedziałający edner chest na spawnie

- Naprawiono wyrzucanie z serwera 

- Naprawiono prawidłowe wyświetlanie skinów

- Wgrano nowy system działek (testowy)

f4ac2a2c9bd947258113383a40a8a420.png

- Zmieniono TabListę oraz Scoreboard

bb413c5fde834f8dae8e3e66548d10d0.png

Opublikowano

Zauważyłem że czasami zdarzają sie mocniejsze lagi. Nie macie czasem jakichś błędów na konsoli wskazujących na wadliwe pluginy lub skrypty? 

3901014720765371511224.jpeg

Opublikowano

Serwera nie polecam w 100% bluzgi na chacie, przez 20 min kilkukrotnie ja i moja rodzina została obrażona bez powodu a Admin miał to głęboko w poważaniu chociaż pisałem do niego by coś zrobił. Na dowód załączam ss.

a7811c984446b.pngb68d70c6e7991.png0bdc77d92c843.png

sygnatura.png

Opublikowano

@Wonoace

Mamy tutaj typowy przykład MPC-Forumowego trolla w publikacjach serwerów. Ten Użytkownik nie przyszedł grać na nasz serwer, tylko chciał desperacko zaznaczyć swoje "umiejętności" prowadzenia serwerów nabiciem kolejnego posta w tym dziale. Nasz serwer został przystosowany do miłej gry ze znajomymi, nie będziemy blokować dostępu do komend typu /plugin /pl czy innego tego typu. Po co? Każdy zainteresowany przecież może znaleźć sobie owy plugin, a naszym celem nie jest bawić się w "zwalczanie konkurencji". Gracz przejawiał iście prowokacyjne zachowanie od samego początku wejścia na nasz serwer, krytykując wszystko co się rusza i działa. Nie spotkało to się z aprobatą Graczy, którzy przyszli tutaj pobudować coś z wirtualnych klocków. Pan wklejający urywki swoich prowokacji, tylko czekał aż nadarzy się okazja aż komuś puszczą nerwy. Zostało to zauważone przez naszego Administratora, który szybko uciszył przeklinające osoby. 

c80ce2e1224f4d9ab2c1b3fee6ea7e30.png

391d471436f84d05ad540e4c2b45be28.png

64c82353687a474ba1ed69a2771c2e5f.png

1e0bbeab957945af92ac3773c166f70c.png

562cd6e81dcd46afaec6f6ed89996b33.png

dcaa5db8642a479d8a4da254bf2daac7.png

a9600467dd61479d9737707ff7ecaba0.png

Panowie i Panie, czy warto się słuchać opinii trolla, który tylko spamuje w publikacjach serwerów chcąc zaistnieć na danym forum?

Czy warto się słuchać opinii osoby, która prowokuje, nie potrafiąc przy tym korzystać z naszego pięknego, ojczystego języka?

Czy warto się słuchać opinii osoby, która nie posiada żadnego wkładu w rozwój serwerów i gry, tylko ślepo dąży za powtarzającymi się standardami? 

Pomyślcie sami.

e766a674673d4e2bb77a9dc2704e91e2.png

Opublikowano

@Damian po pierwsze szkoda mi słów już... po drugie na wejściu zaznaczyłem, że jestem tu by obejrzeć serwer i wyrazić swoją opinie na jego temat na tym forum... Gracze na Twoim serwerze bezpodstawnie zaczęli mnie obrażać. Zauważyłem, że nie ma zablokowanej komendy dla graczy  /pl dla tego też napisałem Administratorowi swoją sugestię, że lepiej ją zablokować i nawet wyjaśniłem czemu. To, że gracze u Ciebie nie potrafią się zachować a Administracja ma głęboko wylane to już inna sprawa, taka jest moja opinia i jej nie zmienię. Może dzięki tej opinii nie spotka kogoś innego kto odwiedzi ten serwer by wyrazić swoje zdanie taka sytuacja i dzięki temu praca Twojej Administracji się poprawi... A czemu mam najwięcej postów w dziale Publikacje serwerów? Mam swój serwer i też mam tutaj prezentację, staram się codziennie pisać coś pod tematem chociażby głupie "@ref"...   

sygnatura.png

Opublikowano

Zostałem uprawniony do odświeżania.

Także @ref

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

Słaby opis serwera

Brakuje informacji na czym to wszystko polega

Brakuje zachęcenia do gry na waszym serwerze

Ale sama grafika mi się podoba, być może zawitam :))

//

Opublikowano

Głównie skupiamy się na budowaniu oraz grze ze znajomymi, dlatego udostępniamy kilka dodatków, które pozwolą Wam na budowanie wymarzonych budowli.

Co jeszcze trzeba wyjaśnić? Proszę o rozwinięcie wypowiedzi :)

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...