Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

For-Speak.net | Automatyczny | Bezpieczny | Darmowy | Stabilny |

sucharcs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teamspeak może i spoko, ale administrator teamspeak`a wchodzi na mojego teamspeak`a i go mówi że mamy rangi kopiowane z czego mam beke, ale dobrze ;) Z takim administratorem nie sądzę, że przybędą im graczy :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie znajdę ten proces rejestracji bo na stronie ani serwerze go nie widzę, dodatkowo errory 404 na stronie nie świadczą o profesjonalizmie.

Serwer jak każdy inny w sumie nic wielkiego się nie zmieniło w porównaniu do innych TS'ów w tym dziale

Niektóre ikonki to sory ale są po prostu brzydkie i nie pasują do siebie - ale to już może bardziej własna opinia.

Strefa radiowa - a na TS jeden BOT muzyczny. Gratulacje.

Połowa TS'a po angielsku, druga po polsku - określcie się bo to nie wygląda ładnie.

Próbowałem znaleść jakieś plusy ale stwierdziłem że może lepiej na strone głębiej nie wchodzę - odechciało mi się po 404 i ikonkach na dole typu YT FB i TS które do niczego nie prowadziły.

Prezentacja też jakoś nie jest powodem do ekscytacji, więc generalnie nie poleciłbym.

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
  • Tylko u mnie strona tak jest? Nie reguluje się do rozdzielczości ekranu? Muszę minusować stronę aby było widoczne wszystko

hdtuzqH.jpg

a druga coś Ci nie działa tak samo z jakąś strefą adika, lol ?

tNZjMpv.jpg

Opublikowano

Panowie przecież ta prezentacja jest skopiowana z mojego serwera:

http://www.mpcforum.pl/topic/1512473-sunnightpl-nowe-%C5%9Bwiat%C5%82o-rozm%C3%B3w-g%C5%82osowych/

Na dodatek debilizm z tego gościa bo ma wszystko identycznie napisane jeżeli chodzi o funkcjonalność a żadnych z tych nie posiada.. QKVArpN.png

Ps. Temat został już zgłoszony do administracji.

@Why

@kwiatmix

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...