Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupić Age of Empires 3?

Ciasteczko11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej kupować na allegro gry. Nigdy jeszcze mnie nie oszukali, są czasem tańsze niż w sklepach. Najlepsze jest to, że mogą Ci dostarczyć do domu wraz z pudełkiem i z płytą. Patrzyłem i kupno takiego czegoś będzie od ok. 65 zł - 80 zł. Oczywiście na allegro. Tylko pamiętaj, żeby przed zakupem zobaczyć opinię sprzedającego (ile ma punktów przy gwiazdkach), wtedy są mniejsze szanse na oszustwo.

A co do ściągania, to nikt Ci tutaj nie poda żadnego sposobu, bo piractwo na tym forum jest karane. :)

Opublikowano

Najlepiej będzie kupić przez internet. A ściągnąć to chyba wiadomo gdzie... ale my oczywiście nie piracimy ;)

Z*******a rada.

Oczywiście, że zostaje ci: stimek, g2a, allegro :)

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Z*******a rada.

Oczywiście, że zostaje ci: stimek, g2a, allegro :)

Allegro według mnie najbezpieczniejsze i tańsze. Oczywiście, na steam masz 100% gwarancji, ale pudełka z płytą Ci nie dostarczą. Natomiast na g2a ceny są tak niskie, że nigdy w nie nie dowierzałem, a po za tym tam też pudełka nie dostaniesz. 

Można też w sklepie, ale tam też jest drożej niż na allegro + auto na powietrze nie jeździ. ;)

Opublikowano

No dobra Panowie, ale dobre spolszczenie to chyba nie piracenie ? :> Bo cała kolekcja za 60zł jest tylko po ang. A ja tak średnio, żeby grać.

Nie. Spolszczenie jest udostępniane za darmo, w związku z czym, nie jest piractwem czy też inną nielegalną rzeczą. :)

Opublikowano

Mam dwie pudełkowe (grube) i jedna jest po polsku, a druga bez. I na serwerach gra po 800 osób, ale to są chyba serwery microsofta, a nie steam'a. Mogę się mylić, ale jak chyba kupisz na steam to będziesz grał na ich serwerach i będzie więcej graczy. Nie jestem pewny, ale jak by co.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...