Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Overwatch vs Overwatch Origins

Erykocoelcho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niczym, w Origins dostajesz dodatki do innych gier + chyba 5 skinów do postaci z Overwatch, a zwykła wersja to tylko gra.

Opublikowano

Te skiny można dostać też ze skrzynek czy to są jakieś specjalne dedykowane dla wersji origins?

Dedykowane i nie można ich zdobyć w grze ze skrzynek, ani ich kupić. Jedynie zakup wersji Origins. Tak samo wydaje mi się z pozostałymi grami, np. rewers do HS'a, skrzydła w Diablo, te wszystkie rzeczy chyba się inaczej zdobyć nie da.

Opublikowano

Chociaż skiny te są dedykowane to w mojej opinii legendarne skórki dostępne do zdobycia w grze wyglądają o niebo lepiej :) + mniej osób posiada te skórki, gdyż origins jest bardzo popularne. Imo nie warto przepłacać ;d

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Warto kupić wersję Origins, gdy grasz w inne gry od Blizzarda :). W Moim przypadku w Diablo 3 dostałem skrzydła i portret gracza za kupno tej wersji, a w Hearthstone dostaję się pakiet kart :)

3da3fe8b5fb226b9med.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...