Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki dropek na Metin2.pl?

MineD akaMichal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wróciłem ostatnio do PL'a.

Zastanawiam się czy bodego zrobić 35 lvl i próbować na metkach cienia czy wbić 55 lvl i bić metki na sohan ? Chyba, że macie jeszcze jakieś inne propozycje zarobku na tych lvlach.

Na razie dysponuje takim eq : Tygra+9 1,5k hp, FMS+9 sr 25 ( będę mieszać ), naszyjnik 1,5k hp, srebrna+9, ebo+9, żelak +9 i buty 2 k hp, tarcza na razie bojowa+6 na 41 mam okrągłą+7.Do tego dysponuję buffem 30%.

Mam jeszcze drugie pytanie.

No bo mam też mentala 75 lv, i on jest ożeniony z tą buffką i zastanawiam się czy rozwód i ożenienie jej z tym dropkiem to dobry pomysł ? 

Plan mam ogólnie taki, żeby tym dropkiem zarobić na eq dla mentala.

Opublikowano

55 ---> dt, odłamki, alchemia

Do czasu zrobienia eq, skili polecam drop odlamkow na malpach, badz w swiatyni. Moim zdaniem szkoda czasu metki, no chyba, że w nocy jak jest mało ludzi dropnąć ku dla postaci :)

Opublikowano

Zawsze warto podropić medale, bronie na 30 poziom. Więc postać 35 poziom wydaje mi się lepsza. ;)

A buffkę zostaw z wojownikiem 75 poziom, bo kiedyś może będzie Ci się chciało go podexpić. :)

knm7jLQ.png

Opublikowano

Dodam też coś od siebie i nie będzie to odpowiedź różniąca się od pozostałych polecam 35 i m2 wbij tylko aure i berka na M i śmiało możesz w tym eq dropić, a jeżeli Ci się znudzi to zęby orka też mogą być dobrą opcją do przygarnięcia paru kk, lub możesz też dropic odłamki przy okazji i je sprzedawać także masz sporo opcji bez większych wkładów finansowych lecz z dobrymi wynikami $$.  

Co do buffa polecam polecam zrobienie Ci nowego jeżeli postanowisz na 35 Lv to ten buff z mentala do m2 nie będzie Ci przydatny. 

Opublikowano

Dodam też coś od siebie i nie będzie to odpowiedź różniąca się od pozostałych polecam 35 i m2 wbij tylko aure i berka na M i śmiało możesz w tym eq dropić, a jeżeli Ci się znudzi to zęby orka też mogą być dobrą opcją do przygarnięcia paru kk, lub możesz też dropic odłamki przy okazji i je sprzedawać także masz sporo opcji bez większych wkładów finansowych lecz z dobrymi wynikami $$.  

Co do buffa polecam polecam zrobienie Ci nowego jeżeli postanowisz na 35 Lv to ten buff z mentala do m2 nie będzie Ci przydatny. 

Jak będę ogarniać metki cienia na 35 lvl to na nim zostanę, jak nie to wbiję 55, podrasuje eq i sohan/dt.

Ale właśnie mam straszny dylemat co z tym buffem zrobić.Na razie buffka jest ożeniona z mentalem 75, ale mam już 2 pierścionki więc w każdej chwili mogę ożenić się z bodym, ale właśnie nie wiem czy potem będę mógł znowu z mentalem :D

Zrobiłbym nowego, bo skilli wysoko tam nie mam wbitych, raczej wyciągam dużo inta, ale 35 bodym expić szamkę do 35 lvla to nie wiem ile czasu może minąć o.O

Opublikowano

Ja i tak polecam 52 lvl , masz 3x M  , dropić w trudnych lochu na komnacie lorda medale,poza medalami lecą tam dobrze piłki jak jest event,blaski. Wystarczy w miare ogarnięte eq lub buff :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...