Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fora internetowe, strony www.

MM55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, oferuję założenie forum lub strony internetowej dla serwera TeamSpeak.  Czas wykonania w pełni forum to ok. 2 dni a strony również 2 dni :) 

Fora są wykonywane na platformie Mybb

Strony na platformie Wordprees

Więcej pytań: 

GG: 49398975

Opublikowano

Czy jesteś w stanie zrobić logowanie do strony które np. upoważnia do forum w tym samym czasie?

Masz jakieś projekty które już skończyłeś, jakieś obrazki czy coś?

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Czy jesteś w stanie zrobić logowanie do strony które np. upoważnia do forum w tym samym czasie?

Masz jakieś projekty które już skończyłeś, jakieś obrazki czy coś?

Wczoraj skończyłem forum ale klient zresetował całą maszynę i nie mam żadnych screenów itp. 

Z tym logowaniem to raczej nie bardzo. 

Opublikowano

W takim razie co do recencji wstrzymam się aż coś zobaczę.

Zajmujesz się pisaniem w php pod TS?

Jeśli tak, to zapraszam na priv pokazałbym Ci coś.

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

W takim razie co do recencji wstrzymam się aż coś zobaczę.

Zajmujesz się pisaniem w php pod TS?

Jeśli tak, to zapraszam na priv pokazałbym Ci coś.

Pozdrawiam

Niestety nie zajmuję się czymś takim. 

Opublikowano

Nie polecam, osoba wgl nie znając się na tym..

Nie pozdrawiam.

Witaj, bardzo mało napisałeś ale wiem że to przecież dlatego że mnie nie lubisz xD może powiedz skąd wiesz że się nie znam? 

Opublikowano

Nie pozdrawiam.

Witaj, bardzo mało napisałeś ale wiem że to przecież dlatego że mnie nie lubisz xD może powiedz skąd wiesz że się nie znam? 

Nie oceniam czyjejś pracy od tak bo sobie go nie lubię.. Po prostu z doświadczenia wiem i od tego ile już się zajmuje sam osobiście TeamSpeak to wiem ile razy już stawiałeś strony oraz forum które padały po tygodniu..

Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Nie pozdrawiam.

Nie oceniam czyjejś pracy od tak bo sobie go nie lubię.. Po prostu z doświadczenia wiem i od tego ile już się zajmuje sam osobiście TeamSpeak to wiem ile razy już stawiałeś strony oraz forum które padały po tygodniu..

Nie pozdrawiam.

No ale ja nie stawiam w tej ofercie for i stron dla siebie tylko dla kogoś, to od niego zależy czy zamknie np. Forum które mu zrobię bo np. Nie będzie miał pieniędzy mi do tego nic. 

Opublikowano

Nie pozdrawiam.

Nie pozdrawiam.

No ale ja nie stawiam w tej ofercie for i stron dla siebie tylko dla kogoś, to od niego zależy czy zamknie np. Forum które mu zrobię bo np. Nie będzie miał pieniędzy mi do tego nic. 

Akurat się składa że rozmawiałem z twoim klientem któremu instalowałeś forum, nie dość że robiłeś to nielegalnie bo zainstalowałeś mu forum na silniku IPB.Board na licencji nulled.. To jeszcze zostawiłeś jeden ślad po sobie i dzięki temu śladowi wszedłeś po tygodniu na jego maszynę i zacząłeś się bawić całą maszyną.

Nie mam zamiaru dalej udzielać się w tym syfie.. Gitara, siema!

Opublikowano

Nie pozdrawiam.

Nie pozdrawiam.

Akurat się składa że rozmawiałem z twoim klientem któremu instalowałeś forum, nie dość że robiłeś to nielegalnie bo zainstalowałeś mu forum na silniku IPB.Board na licencji nulled.. To jeszcze zostawiłeś jeden ślad po sobie i dzięki temu śladowi wszedłeś po tygodniu na jego maszynę i zacząłeś się bawić całą maszyną.

Nie mam zamiaru dalej udzielać się w tym syfie.. Gitara, siema!

Ja pierd** gościu teraz to pojechałeś już równo xD 

Opublikowano

Również nie polecam.

Jego wszystkie strony są z template, a gdy spytałem dlaczego jego ts ma stronę z templatki to odpowiedział 'no a po co mam robić swoje skoro jest'.

Zainstalować template umie każdy, więc.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...