Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tryby na serwer z kumplami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym założyć serwer dla kumpli na enderchescie czy czyms(w sensie serwer już mam, ale na testowanie pluginow uzywam hamachi) i zastanawiam się jaki tryb tam umieścić. Znudziły mi się takie tryby jak Skyblock, MineWorld czy standardowy Survival. Podawajcie w komentarzach przykłady trybów na taki serwer ;d

//

Opublikowano

Hardcore z autorskimi biomami :)

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Opublikowano

Hardcore z autorskimi biomami :)

biomami?

w sensie jak to mialoby wygladac... Stworzenie przez jakis autorski plugin czy cos ;v? (Nie umiem ich pisac; w ogóle jak raz się zabierałem do nauki Javy to nic nie rozumiałem nawet jak było wyjaśniane. Czytałem poradnik jak napisać plugin - były wyjaśnienia i też nic... To nie dla mnie ;) )

na tym generatorze swiata w mc nie da sie ustawic np. drzew z biomu zimowego na biom rowninny takze nie pisac mi otym

//

Opublikowano

Witam. Chciałbym założyć serwer dla kumpli na enderchescie czy czyms(w sensie serwer już mam, ale na testowanie pluginow uzywam hamachi) i zastanawiam się jaki tryb tam umieścić. Znudziły mi się takie tryby jak Skyblock, MineWorld czy standardowy Survival. Podawajcie w komentarzach przykłady trybów na taki serwer ;d

Jak grasz z kolegami to polecam grę na modach. :)

Wydaje mi się, że może być to ciekawe.

Opublikowano

Jak grasz z kolegami to polecam grę na modach. :)

Wydaje mi się, że może być to ciekawe.

Także uważam że mody będą dobrym rozwiązaniem xD . A jeśli nie lubisz to polecam osobiście mapy adventure np ,,Find The Button" ,,The Dropper"  lub parkoury, przy wspólnej rozmowie na ts3/skype przynosi dużo rozrywki ;)

._. Odkryjesz ze jestem pomocny po pewnym czasie ._.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...