Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto Widział W Praktyce Wierzcowca?

matrixz

Wierzcowce  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba wam si? pomys? z wierzchowcami?

• Tak super, zajebiste.
      32
    • Nie, nuda bez tego lepiej b?dzie
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam właśnie sobie zobaczyłem jednego kolesia na s4 xD Słyszałem że są ale nie widziałem (i nie słusznie mówiłem że to kłamstwo).

Oto zdjęcie :

http://matrixz.wrzuta.pl/obraz/powieksz/7tiJ1EdJ97w

PS: JA TO PRZYPOMINAM ŻEBY OMÓWIĆ TO NA PEWNO BYŁO O TYM KILKA TEMATÓW ALE NIE KAŻDY WIE KOGO ZAPYTAM TO SIĘ WYŚMIEWA xD

OCENIAJCIE!! CZY TO DOBRY POMYSŁ PROSZĘ NIE DAWAĆ NIC DLA MNIE - I +

Edit@ prosiłbym żeby w końcu zdjęto te ostrzeżenia z tamtego roku lub zdublowane xD w sumie 90%

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Elo

Spoko wreszcie cos dodali. Moze to troche urozmaici gre bo mi juz sie dawno metin znudzil.

edit: niech ktos napisze czy to jest za questa czy to jakas poli dropi na ile czasu i na jaki lvl .

Boze, czy ty umiesz czytac?...

Cytat

Prefixy

W nazwie tematu proszę umieścić prefix.

ZAL MI CIE

Boze, czy ty nie umiesz zmienic tematu.

Opublikowano

Ciekawa wypowiedź proszę wiecej nie wypowiadać się w ten sposób bo na przykład jak poprzedni rozmówca który wżyciu nie nabije 75+ nie zobaczy bo nie będzie chciał.

Ja aktualnie teraz teraz też nie mam bo sprzedałem ale powinniśmy o tym porozmawiać o to dobry temat "Wierzchowce" albo kto ma wierzchowca....

Opublikowano

daj w code bo zaraz mod bedzie sie plul >.<

Tak ogolnie to dobry pomysl urozmaicenie gry musi byc ale jesli oni takimi postepami beda ciagle leciec to ja dziekuje :F

Juz pare lat metek jest a oni dopiero dodali 4 nowe wierzchowce mogli by dac np: dla woja/ninji/sury/szamana po 2 wierzchowce na klase :P

No ale dobre i to

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Właśnie że jest dobrze opowiedzieć o tym bo sadze że nie każdy spróbował założę się że tutaj można można powiedzieć z czego wypada bilet do przywołania czy pierścień...

WYSTARCZY W GROCIE ZBIERAĆ GRUPKAMI SLOT A NA PEWNO DROPNIE.

Up@ A MIAŁEŚ OKAZJĘ SPRÓBOWAĆ POJEŹDZIĆ NIM? ;]

BO CHCIAŁBYM SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY ON MA JAKIEŚ SKILE...

Opublikowano

Napisałem że w grocie wygnańców pierścienie albo bilet a tak naprawdę pieczęć jakbyś chciał wiedzieć NIE DROPIĄ TYLKO Z TEGO!!! to ty się naczytałeś wiki i myślisz że jesteś mądry...

Uważam że powinni dodać skile inne niż na militarze chociażby coś podobnego do skila szamana latający talizman (rzuca kulą coś w tym stylu)

Opublikowano

może być ja też widziałem tego gościa dzisiaj jaki nick masz? bo też gram na s4 shinsoo

ps chyba można norm używac skilli militara

@to była świnia(chyba) i można na 80% używac tego 1skilla konia

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

przed wakacjami jak by zrobili reset serwow albo dodali nowy i na nim wszystkie te nowe wierzchowce itd. to bym moze nawet zaczol grac bo ten tak na serio to wbijasz ten 80 i co nie ma zabardzo nowych broni zbroj itd i po wbiciu tego 80 sie nudzisz

Boze, czy ty umiesz czytac?...

Cytat

Prefixy

W nazwie tematu proszę umieścić prefix.

ZAL MI CIE

Boze, czy ty nie umiesz zmienic tematu.

Opublikowano

Cezarylew przyznaj to by dziwnie wyglądało bo ten dzik lew czy tam co to niskie zwierzęta przedstawione szarża by nie pasowała....

Damiainikot dlatego sprzedałem własną postać ale ci co mają 80 lvl mają bronie o których mówisz co niektórzy xD

szynszylu ale gdybyś miał 80 lvl nie chciałbyś mieć 300+ ataku z aurą i np bojowym +9 xD lub szybkość ataku? +berek ??? NA PEWNO BYŚ POWIEDZIAŁ CO INNEGO GDYBYŚ MIAŁ SZANSE SIĘ POBAWIĆ ;]

Opublikowano

Niech zrobią lepjej dla niżych lv coś 50+ albo 60+ a nie tylko takie co na IS 1000 zł na miecha dają .;/

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

Te wierzchowce to np dzik lub tygrys (więcej nie znam, ale pewnie są)

oto filmik jak kolo popyla na tygrysku :D:

Ich się nie robi za medale czy coś tylko dropią w grocie ;]

bykomstop.gif
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...