Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grass, Stone + Signature.

Mr-OMGWTF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tekstury są fajne, na pewno skorzystam, lecz po co wrzucać sygnaturę w ogóle nie pasującą do metina?

Opublikowano

"Moją paczkę?". Tekstury pochodzą z innej gry, a udostępnił je iAce w swojej paczę na yt.

Opublikowano

"Moją paczkę?". Tekstury pochodzą z innej gry, a udostępnił je iAce w swojej paczę na yt.

Boże.... paczka była zamówiona od L&A około  7 dni ..... skąd się biorą tacy idioci na tym forum ?

Tekstury są fajne, na pewno skorzystam, lecz po co wrzucać sygnaturę w ogóle nie pasującą do metina?

Ale ktoś może siebie zmienić ma PSD

sygna.png

Opublikowano

Boże.... paczka była zamówiona od L&A około  7 dni ..... skąd się biorą tacy idioci na tym forum ?

ale przecież on ma racje, to są tekstury od iAce, nawet na devie to chyba udostepnial 

Opublikowano

ale przecież on ma racje, to są tekstury od iAce, nawet na devie to chyba udostepnial 

Masz ss tych tekstur ?

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...