Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukradli minecraft premium.

RycerzDoPVP1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje pomocy.
Dzisiaj jak co dzien, odpaliłem minecrafta, i grałem. Nastepnie wszedłem na tsa do kolegi i gralismy razem na Hypixelu.
Potem zmieniałem nick na mojang.com
Po zmianie nicku, resetłem minecraft. Następnie przy probie wbicia na jaki kolwiek serwer, wyswietlał się jakis komunikat minecraft.net czy cos takiego[ nie pamietam ].
Wszedłem na mojanga, hasło nie działało.
Resetłem, wszystko ok - ale dalej błąd mojang.com / minecraft.net coś tam.
Resetłem znowu hasło, bo jak wbiłem i resetłem minecrafta [przez ten blad] to znowu hasło nie działało.
I tak przez 5 razy..
I przy 6 razie, nie przychodza mi juz zadne wiadomosci odnosnie hasła ani nic. Jakby wogole był zmieniany adres email.
Wpisuje emaile oby dwa jakie mogły by być, wszystkie hasła i nic!
Prosze o pomoc.

Posiadam na emailu id, date transkacji ilośc gotówki itd.
Jeżeli moge napisac do supportu mojanga z id itd, prosze podac link.
Naprawde, potrzebuje tego konta, bo cieszyłem sie wrescie z jego obecnosci jak nigdy.
Dziekuje.

#edit

Chciałbym dodać ze nie ma niczego w spam, ani nic.

Opublikowano

Mogę sie skontaktowac normlanie po polsku?

Nie jestem do końca pewny, ale lepiej żebyś napisał po angielsku nawet przy użyciu translatora. 

Opublikowano

jak będziesz się logował na swoje konto mojang/minecraft to nie używaj nicku, tylko e-maila.

jeśli jesteś przekonany że nie pamiętasz hasła do swojego konta, to możesz wybrać opcje "Forgot password" znajdującą się na ekranie logowania strony mojang. po wpisaniu odpowiednich danych, link z opcja przywrócenia hasła powinien przyjść Ci na e-maila.

#w swojej przeglądarce e-mailowej zerknij w zakładkę "wszystkie" bo czasem to dziwnie indeksuje.

jeśli nie logowałeś się swoim hasłem z minecrafta premium na serwera minecraft non-premium. to raczej nie masz powodu by się bać że ktoś Ci mógł by ukraść konto.

jeśli nic z tego nie pomoże, to możesz być zmuszony by napisać do supportu. W tym celu, użyj tego furmularza

https://help.mojang.com/customer/portal/emails/new

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Loguję się emailem, oraz uzywalem forgot password. A serwery nonpremium logowałem sie hasłami cenzurowanymi specjalnie w objawie z takimi sytuacjami jak ta. Przyklas hasla:

jebaccpacruchac987.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...