Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oceń mój spawn pod mały serwer EasyHC

KlockiBlock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spawn bardzo fajny. Takie małe spawny są fajne, ponieważ podróże po nim nie zanudzają graczy.

Na początek w sam raz xD

Skromny i prosty, ale ma urok, który cenię w budowlach. Jest schludny i nie ma zbędnych bajerów.

Dzieki wszystkim za pozytywne opinie. 

comment_mPc9p43AkGXWUGPS30kcoiykPEJORNIE.jpg

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosty i łatwy. Fajny jak na 20-30 graczy, bo i tak nie potrzebnie budować czegoś naprawde wielkiego co 3 dni, a potem zmarnowany spawn.

Fajny :yay: :yay:

Prosty i łatwy. Fajny jak na 20-30 graczy, bo i tak nie potrzebnie budować czegoś naprawde wielkiego co 3 dni, a potem zmarnowany spawn.

Fajny widać że nie za bardzo się napracowałeś i nie mniej.

200.gif Hmmm...

Opublikowano

Ładny troszkę za mały ale za to jaki mobilny :) Ale co do wyglądu to w porządku wszystko wygląda :) 

Hmm moim zdaniem troszkę za mały ale wygląda na prawdę w porządku niczego nie brakuje ale tak jak wspomniałem na początku moim zdaniem za mały i wszystko jest napchane na siebie.

Hmm moim zdaniem troszkę za mały ale wygląda na prawdę w porządku niczego nie brakuje ale tak jak wspomniałem na początku moim zdaniem za mały i wszystko jest napchane na siebie.

[Wersja]>>>>1.7.X-1.8 <<< Survival + Frakcje >>>> DEVERON.ENCH.PL  <<<< Zapraszamy !!

Opublikowano

Bardzo fajnie to wygląda widać że spędziłeś sporo czasu nad tym.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zgrabny i funkcjonalny.

Mam pytanie czy jesteś pewien, że ench ma maxa bo wygląda jak by jednak miał max 10lvl.
Ponad to używanie tabliczek jest bardzo staromodne. Zastanawiałeś się czy nie użyć czatu i essentiala do wyświetlenia regulaminu?

Opublikowano

Zgrabny i funkcjonalny.

Mam pytanie czy jesteś pewien, że ench ma maxa bo wygląda jak by jednak miał max 10lvl.

Ponad to używanie tabliczek jest bardzo staromodne. Zastanawiałeś się czy nie użyć czatu i essentiala do wyświetlenia regulaminu?

Tak, enchant jest na 30 lvl. Spawn był robiony 2 lata temu jednak teraz go wygrzebałem i postanowiłem wrzucić. Ten spawn jeszcze nie był używany na żadnym serwerze ;d. Gdyby był to bym na pewno usunął te tabliczki i użył holographic displays a co do regulaminu to pewnie byłby na stronie serwera lub pod komendą ;)

comment_mPc9p43AkGXWUGPS30kcoiykPEJORNIE.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...