Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Metin2 do serii na YT

Supreme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Od jakiegoś czasu szukam serwera godnego nagrania serii na YT i niestety znaleźć nie mogę.

Jaki serwer polecacie wybrać pod let's play'a?

Na jakim serwerze trafiałbym do największej widowni?

Opublikowano

Proponowałbym Hard, na przykład Antarisa, dlatego, że dłużej przytrzyma to widzów niż Easy.

Antaris niestety odpada :(

Nowicjusz
Opublikowano

Serwer dla większej widowni to tylko i wyłącznie pl robią na nim największe wyświetlenia. Jeżeli przesadne ładowanie kasy Cie nie interesuje pozostaje vesteris na którym wybijesz kanał maxymalnie do 500 subów. Jedynem jak dla mnie wyjściem jest poczekać na start jakiegoś długo wyczekiwanego i zapowiadanego serwera którym może być balmora s3 medium ze 120 maxymalnym lvl jedna is może Ci przeszkodzić w rozwijaniu postaci a co za tym idzie w rozwijaniu serii na yt i kanału :D

Pozdrawiam 

Opublikowano

Serwer dla większej widowni to tylko i wyłącznie pl robią na nim największe wyświetlenia. Jeżeli przesadne ładowanie kasy Cie nie interesuje pozostaje vesteris na którym wybijesz kanał maxymalnie do 500 subów. Jedynem jak dla mnie wyjściem jest poczekać na start jakiegoś długo wyczekiwanego i zapowiadanego serwera którym może być balmora s3 medium ze 120 maxymalnym lvl jedna is może Ci przeszkodzić w rozwijaniu postaci a co za tym idzie w rozwijaniu serii na yt i kanału :D

Pozdrawiam 

Nad PL'em myślałem, ale nie mam zamiaru wydawać aż tyle kasy.

Balmora w sumie nie jest złym wyjściem. To prawda, że ma startować w pierwszej połowie lipca?

Na pewno hard, dłuższa seria, no i ogólnie w końcu coś 'innego'.

Chciałbym żeby wystartował jakiś "inny" hard, ale chyba będzie ciężko :P

Serie z harda dużo lepiej się ogląda od serii z easy albo mediuma?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...