Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atharos [Dedyk] [Medium]

meipro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze to czytając prezentacje prawie udusiłem się ze śmiechu ... Jak można to coś nazwać serwerem i jeszcze strony na hostingach cba :P

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ktoś chce jakiegoś fms czy cos, to mogę odpalić za friko.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Logowanie na stronie nie działa. Zrobiłem dwa konta i na żadnym nie mogę się zalogować. Na stronie jest ustawione 10 online, które jest sztuczne, bo na serwerze jest nie ma nikogo, może jedna osoba, nikt nie odpisał na wołaj przez 30 minut, nawet gdy ja wbiłem jest tyle samo online. Serwer skopiowany z Cortium. Moim zdaniem jest on tylko po to, aby ukraść loginy i hasła, na które się rejestrujecie, więc nie polecam nawet próbować. CH2, mimo że na stronie i w grze jest napisane, że działa, to nie działa.

Opublikowano

Gra tutaj choć 10 osób żeby było z kim walczyć?

Kompletnie nikt nie gra, na stronie jest sztuczne 10 online, a w grze pół godziny szukania graczy i pisania na wołaj, i ani jednego. Sprawdź mój post wyżej.

Opublikowano

Zapraszam na serwer :) Serwer stoi dośc stabilnie i już ponad miesiac kilka zmian ostatnio wprowadzilem takze Zapraszam Serdecznie Ziomki Serwer bardziej Easy Niz Medium :)) Pozdrawiam Wszystkich

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...