Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] FIFA 15 Przestal dzialac

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowałeś wykonać reinstall gry?

Nie, to by byla ostatecznosc.

Widzialem na internecie jak ludzie maja ten problem i im reinstall nie pomagal.

Edit. Nic nie dal.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Czasem mam tak, że origin mi się wiesza i nie jestem w stanie go nawet uruchomić, muszę go wyłączać poprzez managera zadań, a gry nie idzie odpalić. Nie wiem czy próbowałeś, ale może spróbuj wyłączyć origin za pomocą managera zadań i odpalić na nowo a potem FIFE.

Opublikowano

Czasem mam tak, że origin mi się wiesza i nie jestem w stanie go nawet uruchomić, muszę go wyłączać poprzez managera zadań, a gry nie idzie odpalić. Nie wiem czy próbowałeś, ale może spróbuj wyłączyć origin za pomocą managera zadań i odpalić na nowo a potem FIFE.

Niestety nic to nie dalo.

Opublikowano

To wydaje mi się, że nie ma innej opcji jak zwyczajny reinstall gry. Ale poczekaj jeszcze 3 dni, może znajdzie się osoba.

PS Próbowałeś aktualizować sterowniki?

Opublikowano

To wydaje mi się, że nie ma innej opcji jak zwyczajny reinstall gry. Ale poczekaj jeszcze 3 dni, może znajdzie się osoba.

Przeinstalowalem gre, nic nie dalo.

Tak, probowalem.

W tamtym roku 15 mi chodzila.

Opublikowano

Tak, probowalem.

Próbowałeś grę pobierać przez origin, czy z płyty? Być może płyta zawiera uszkodzone pliki i trzeba spróbować przez origin.

Opublikowano

Tak, probowalem.

Próbowałeś grę pobierać przez origin, czy z płyty? Być może płyta zawiera uszkodzone pliki i trzeba spróbować przez origin.

Pobieralem tylko przez origin.

Opublikowano

Tak, probowalem.

Pobieralem tylko przez origin.

Wydaje mi się, że musisz skontaktować się z EA. Być może te pliki, które pobierasz przez origin są właśnie uszkodzone, a dostępu do nich już nie uzyskasz. Nie wiem czy nie będziesz musiał czasem robić formata komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...