Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GMS]MoonLight EngineLite

hornasMaWakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie nowy engine tylko trochę japanese/chinese xD

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Lol ... nie wiem co o tym myśleć. Na ss'cie Hornasa plik jest przeskanowany m.inn. NOD'em 32. Nic nie znaleziono. Mam tego av na kompie i jak zaczynam pobierać to wyskakuje to:

fedd5d106eeefbff.jpg

Identyczna sytuacja jest jak pobieram hack packa, który jest gdzieś tu na forum ...

Opublikowano

Niech zgadnę, CakePubIII/CakePubII?: )

Ten bot zawiera wirsa bo costam costam niby potrzebuje go ten bot po prostu do wciskania klawiszy, sam nie rozumiem tej procedury, MapleMPC Bot działa bez trojana. : o. Po prostu nie reaguj na ten komunikat/wyłącz ochronę antywirusową na chwilkę, jak ściągasz, czy cuś.

exModerator MapleStory

Opublikowano

No właśnie nie :P Jak mam włączonego bądź też pobieram MzBota (cakepub itd.) to nic nie wykrywa. Z żadnym innym engine'm też mi się ten komunikat nie pojawiał. Ostatnio pobierałem ten zapodany przez Młodego, w którym nie idzie Memory Viev włączyć i nic nie było.

Opublikowano

Sorry za double post... kurde simpson.. patrz... ;(

włanczam fixer-a.. wkładam tabelke.... (przeciagam i puszczam)

opkazuje sie c/windows.....i tabelka

daje enter.. wylancza sie.. włanczam engine otwieram tabelke i dalej to samo :( ;/.. cos robie nie tak?

• 11 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...