Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura USB do Lapka

Krystekize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. 

Chciałbym was poprosić o pomoc.

Klawiatura w moim laptopie się sypie (wyrwane 3 klawisze, bo się zacinały. Jakoś idzie ale no bez kitu...)

I chciałbym was spytać, jakie są dobre klawiatury za 100 zł 100-90 zł? 

Myślałem nad tym zestawem: http://allegro.pl/zestaw-dla-gracza-myszka-i-klawiatura-usb-tracer-i5840535076.html

Ale ja tam się nie znam. Już pytałem na tym forum o podkładkę do myszki i o myszkę. Myszka git a podkładkę zamawiam ale to dopiero z klawą, ale nie wiem jaką klawiaturę kupić.

Mam czas, piszcie ja poczytam i się zdecyduję.

Dziękuję i pozdrawiam wszystkich. 

Krystian.

(Jakieś info czy cos to pisać.) *100ZŁ*

Opublikowano

Nie kupuj tego z linku, nigdy, starszny syf. Skoro masz mysz, to po co Ci ten zestaw? Generalnie nie ma nic takiego za 100zl, bierz za 5 dych microsoft wired 600, jest dobra, bez bajerow, ale dziala bardzo dobrze i jest wytrzymala. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Mikrosoft, albo jakis Natec.

Jak widzisz na allegro tytul "DLA GRACZY ..." to zignoruj to od razu, oszczedzisz sobie czas(klawiatura taka sobie, myszke uzytkowalem i po 5 miesiacach bez DOBREJ podkladki nie dalo sie jej uzytkowac)

Skoro granica to 100zl to zainteresuj sie np. Genesis rx22 (podswietlana, membranowa, plaskie klawisze ale jak sie swietnie pisze(tym bardziej nie odczujesz roznicy bo na lapku tez masz plaskie klawisze)) za jakies 90-110zl wiec dobry pieniadz.

==== OBECNA SPECYFIKACJA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

CPU: AMD FX-6300 X6     GPU: Nvidia GeForce MSI GTX 750Ti 2GB GDDR5                PSU: SilentumPC Vero L1 500W 80Bronze PLUS     MOBO: ASUS M5A97-PRO R 2.0 [AM3+]     RAM: GoodRam 2X4GB 1333MHz CL9      HDD: 1TB SEAGATE 7200RPM/s  
PC CASE: SilentiumPC Regnum RG1w       CPU COOLER: SilentiumPC Fera III v.2 

==== SPRZĘT POZA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

MONITOR: LG FLATRON W2241S 60Hz (@71Hz) MONITOR #2: LG 24M45 60Hz KEYBOARD: Natec Genesis RX22     MOUSE: A4TECH Bloody Sniper ZL5     MOUSEPAD: A4Tech Bloody B-070   

Potrzebujesz gotowki w GTA Online?http://araboooo.weebly.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...