Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 2800-3000 zł z Monitorem

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki posiadasz budżet na kupno? 2800 -3000 zł
Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat) za miesiąc , półtora miesiąca
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora? nie mam  sprzętu i monitora 
Do czego ma służyć komputer? Do grania , renderowania filmów do szkoły potrzebuje
Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)? Monitor , myszka jakaś w miare dobra bo bede zaczynal grac w csa klawiatura zwykła , karta sieciowa w miare tania i słuchawki
Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny? Nie , mam na płycie 
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły? karte graficzne tylkoi
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu? Chciałbym aby chodziły na nim gry te nowsze co wychodzą i fifa 17 napewno i dobrze jakby jakiś wiedźmin 3 , gta 5 poszło , i aby w sony vegasie w miare dobrze renderowało i nie cięło podczas montowania filmów

Wiem że za miesiąc może się dużo pozmieniać ale chciałbym abyście mi zaproponowali zestaw na dzisiejszy dzień , bo jeszcze odświeże temat dzień przez zakupem a i jesli trzeba byloby dolozyc ewentualnie to ile bo max to moge dolozyc to 3100. z góry dzięi

Opublikowano

tak karta sieciowa wifi , a nie dało by rady wlożyć i5-6500 ? i np jakis radeon r9 380 ? bo moge dolozyc to 3200 ale chce lepszy

Opublikowano

tak karta sieciowa wifi , a nie dało by rady wlożyć i5-6500 ? i np jakis radeon r9 380 ? 

Takie coś to da rade za 2800, a Ty chcesz do tego monitor itd...

Jak znajdziesz dobra uzywke proca i karty to tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...