Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wygląda obecnie banowanie na Metin2.pl?

d'emploi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!
Dawno mnie na Pl'u nie było. Jak obecnie wygląda aktywność GM. Banują za boty typu m2bob, fishboty itd?

Zostawiając 5 botów w m2 na noc jest duża szansa na bana?

Opublikowano

Siemka!

Dawno mnie na Pl'u nie było. Jak obecnie wygląda aktywność GM. Banują za boty typu m2bob, fishboty itd?

Zostawiając 5 botów w m2 na noc jest duża szansa na bana?

TEZ ostatnio bocilem ostro na m2, i odziwo żadnego bana, nawet jak jechałem z wait hackiem. 

Jak zostawiałem na noc to tylko wyrzucało mnie co pare h i tyle. możliwe że predzej bawia się w kicki a nie w bany

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Osobiście grałem przez miesiąc na wszystkim, co istnieje. W efekcie system sam wyłapał nieprawidłowości i konto zostało zbanowane, zatem jeszcze bany się pojawiają.

Opublikowano

U mnie na początku na jednym koncie jechałem w 3 dni dopiłem 40 lvl i bana nie było. Bot był ustawiony dzień i noc. Potem założym koło 10 kont i na tym samym serwie, tym samym ch i tym samym miejscu postawiłem wszystkie i dopiero następnego dnia 1 konto dostało perm bana a 2 na 2 tygodnie. Reszte kont istnieje do tej pory

Opublikowano

Na Negrosie bociłem tydzień i bana nie było. Wbiłem na Etolin i GM był bardzo aktywny - ban w ciągu 3h.

Opublikowano

O bana ciężko niestety teraz na globalu.

Takie czasy, niestety to już przeżytek.

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze Ciebie zrozumiałem. Ciężko o bana - rzadko się go dostaje?

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze Ciebie zrozumiałem. Ciężko o bana - rzadko się go dostaje?

Wszystko zależy od serwera, z własnego doświadczenia, napiszę, że na Samosie ciężko o bana.

Bociłem cały event Bożo Narodzeniowy i Wielkanocny, i do dzisiaj nie mam bana na kontach.

Ale to wszystko zależy od szczęścia, raz GM ma chęć pobanowania botów, raz nie ma.

Coś czuje, że ta chęć pojawia im się raz na pół roku.

Jeżeli chcesz pograć dłużej na PL, to nie polecam bocenia na głównej postaci.

Zrób sobie drugą postać na której będziesz expił główną postać, dropił, itp.

Opublikowano

Wszystko zależy od serwa i przede wszystkim chęci mistrzów gry, bo na niektórych złapiesz bana szybciej niż myślisz, a na niektórych możesz bocić do woli.

Opublikowano

Tortuga:

Miałem m2boba 40dni 2 boty latalły po m1 bijąc metki- NIE DOSTAŁEM BANA

-4 postacie w m2 (frambot na metki i bosy) to raz na tydzien były konta banowane

-stawiając na polance (drop galek) gm zaglądał bardzo często, po kilka razy dziennie ( nocka to ban 100%owy)

-expiłem w v2 peleryny+ waithack- bana nie dostałem :)

- BO- tak czarne orki tam gm jest codziennie.. zresztą nie dziwie się na każdym ch, kazdy spot  51lv expi na wh :O

Opublikowano

Tortuga:

Miałem m2boba 40dni 2 boty latalły po m1 bijąc metki- NIE DOSTAŁEM BANA

-4 postacie w m2 (frambot na metki i bosy) to raz na tydzien były konta banowane

-stawiając na polance (drop galek) gm zaglądał bardzo często, po kilka razy dziennie ( nocka to ban 100%owy)

-expiłem w v2 peleryny+ waithack- bana nie dostałem :)

- BO- tak czarne orki tam gm jest codziennie.. zresztą nie dziwie się na każdym ch, kazdy spot  51lv expi na wh :O

z V2 się zgodzę, bo sam tam lecę na m2bobie i nic ;d .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...