Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim - nie mogę przenosić ciał

Gnieworz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wgrałem około 70 modów i teraz jak próbuję przeciągnąć na bok jakąś postać to okazuje się że jest dla mnie za ciężka

odrobinę się przesuwają, tak o jeden centymetr ale nie da się za bardzo nimi rzucać, a taki efekt chciałbym osiągnąć

pomożecie mi usunąć albo naprawić moda który może to powodować, czy najlepiej leczyć to nowym modem zmniejszającym ciężkość ciał? żeby nie było niedomówień, postać może być naga a i tak jest za ciężka

dołączam listę (przy okazji przydałoby się je posortować bo paczka modów prawie skończona ale nie wiem jak):

38400aba73.png

939ac16ded.png

do paczki dołączył frostfall i Campfire - Complete Camping System oraz ich spolszczenia

Opublikowano

Wgraj realistic ragdolls and force. Ewentualnie XPMSE. Mam wrażenie, jak by na tej liście czegoś brakowało. Spróbuj samo RRAF, jak nie zadziała to jeszcze XPMSE.

Opublikowano

były mody które wymagały ode mnie zaznaczenia "instaluj w kompatybilności z realistic ragdolls and force" nie zaznaczyłem tego i nwm czy teraz wszystko się nie zepsuje? mam zrobić backup całej gry czy jeszcze czegoś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...