Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Priest Deck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem nie zbyt doświadczonym gracze w HS. Chciałem stworzyć deck w miarę grywalny.

post-1086001-0-54237100-1468085767_thumb.png
Proszę bardziej doświadczonych o ocenę. Jest to deck który jakoś działa od 8 tury. Co zmienić ? Co usunąć ? Co dodać?

Może Wy zaproponujecie jakiś deck w miarę grywalny na Kapłana. Tak aby dość do ok. 10 rangi.
Mam całą LoE
1 skrzydło BrM
Karty w razie co mogę stworzyć.

Proszę o pomoc Z góry dziękuje.
Opublikowano

Skleiłem coś na szybko pod C'Thun'a dla Ciebie. Tym bez trudu powinieneś wbić 10 range.

3395bc520121d1cc97d7ee76b7ad992c.jpeg

Opublikowano

@CisPK Dzięki wielkie za pomoc. Jak na razie deck się spisuje. Zastąpiłem parę kart bo brakowało ale jest dobrze. Cthun w 10 turze 22/22 :P.

Chciałbym robić kolejny deck. Co myślisz o N' Zoth Priest? Czy warto czy lepiej skupić się na innej klasie ?

Opublikowano

@CisPK Dzięki wielkie za pomoc. Jak na razie deck się spisuje. Zastąpiłem parę kart bo brakowało ale jest dobrze. Cthun w 10 turze 22/22 :P.

Chciałbym robić kolejny deck. Co myślisz o N' Zoth Priest? Czy warto czy lepiej skupić się na innej klasie ?

Według mnie N'Zoth Priest jest całkiem silny na ladderze. Nie dużo gram priestem ale akurat tym deckiem lubie pogrywać. Możesz napisać jakie masz karty to pomoge Ci złożyć ^^

Pasjonat
Opublikowano

N'Zoth jest spoko, z priestem również.

Ale jeśli nie grasz innymi klasami, a chcesz mieć więcej umiejętności to radziłbym Ci nie iść całkowicie w priesta właśnie. Możesz popróbować control warriora, dragon paladyna, totem/evolve szamana, możliwości jest pełno. A jak for fun to zrób całkowitą losowość. ^^

Co do Twojego decku w pierwszym poście to jest nastawiony na late zdecydowanie, miałeś tylko krzewicielkę i narzeczoną, potem Eliskę (która jest wyjściem awaryjnym), i tarczownika.

Mogę Ci też pomóc ze złożeniem decku i w ogóle z grą, trochę pograłem.. ._.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...