Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znowu błąd.

FamidY.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ello, wcześniej miałem błąd z ''włóż płyte'' i dostałem pro tip, żeby włożyć randomową płytkę do dysku, no to zrobione, myślę elegancko se poexpie, a tu nadal wywala błąd, myślę ok, wsadzę gdzieś za pulpit ramkę błędu, i tak sobie pogram, tyle, ze teraz po zalogowaniu client się zacina, i co chwilę muszę cały czas w ramce z błędem klikać ''kontynuuj'', więc tak się grać nie da, jakieś rady? 

Opublikowano

Tu taki chamski refresz bo chce jak najszybciej pograć xp. Jak ktoś da dobre rozwiązanie, to wygra Jezuska w swoim sercu.

Opublikowano

Edit: Próbowałem scrackować (xD) ręcznie, to poszedłem do sklepu po nówke płytkę, podpisałem czarnym mazakiem ''NOWA JAKOŚĆ'' i nadal error, jakieś rady? xpp

Opublikowano

Edit: Próbowałem scrackować ( xD) ręcznie, to poszedłem do sklepu po nówke płytkę, podpisałem czarnym mazakiem ''NOWA JAKOŚĆ'' i nadal error, jakieś rady? xpp

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Dodam, że cały czas maszując w ramce erroru ''kontynuuj'' można się zalogować i stworzyć postać, ale do gry, wejść się już nie da. 

Opublikowano

Jeszcze weź tak z 10 razy tego "refresza" zrób, człowieku cierpliwości, skoro nikt nie odpowiada to chyba znaczy że nie zna odpowiedzi. Napisz może na support?

Opublikowano

Próbowałeś włożyć pendrive, zamiast płyty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PS. Tylko nie do stacji dysków =)

Opublikowano

Jeszcze weź tak z 10 razy tego "refresza" zrób, człowieku cierpliwości, skoro nikt nie odpowiada to chyba znaczy że nie zna odpowiedzi. Napisz może na support?

Ty no gościu robie rifresz i jest świeży, a Ty sobie tylko nabiłeś posta, elo.

Próbowałeś włożyć pendrive, zamiast płyty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PS. Tylko nie do stacji dysków =)

Próbowałem, nie daje rady. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

@Matzar @Sh4ke @Wilku @Bagietka

Może uruchom klienta jako Administrator i odpal ze zgodnością systemu.

No ale, niech się wypowiedzą eksperci tego projektu.

Teraz, jak uruchamiam tego cymbergaja to wyskakuje error z płytą, klikam kontynuuj, i klient się zamyka, a wcześniej, dało radę stworzyć postać, zanim się zamknął. :P

Opublikowano

#1 też tak miałem zmień sobie literke dysku na D bo pewnie masz C i jakiś inny niż D

#2 albo masz sam dysk C i dvd więc podziel sobie partycje i zrob dysk D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...