Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać na Metin2.pl?

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Szybkie pytanie. A no jeszcze na wstępie przepraszam, wiem, że temat był pewnie wałkowany 912338109 razy, ale chce mieć konkretną odpowiedź, jeśli chodzi o stan serwerów/metina/wszystkiego na połowę 2016 roku. Kiedyś, ze może rok temu już się pytałem, mieszane odpowiedzi i czy coś się zmieniło do tego czasu?

Zakładając, że:

- mam już jakieś eq, takie podstawowe na ~35 poziom; razem z postacią i jakimś tam buffkiem;

- czysto, bez czitów

To chyba tyle, pozostaje więc pytanie: Czy warto? Dużo gra ludzi? Opłaca się?

Opublikowano

Patrząc na to co się dzieje z teraźniejszymi privami które są dziurawe jak ser nawet te szykowane rok przed startem to polecam Ci globala jest teraz najlepszym wyjściem a stwierdzenia, że jest tylko pod IS są zupełną nie prawdą gdyż kupnów SM jest masa na rynku, wystarczy wziąć się za drop i śmiało możesz się obkupić kuponami. Oczywiście musisz pamiętać, że do globala potrzebny jest czas bez niego ani rusz zawsze tak było i będzie tam nic samo się nie zrobi. 

Osobiście gram na Tortudze to "najnowszy" serwer jeżeli miałbym Ci polecić to wybierz właśnie tortuge lub negros z tym, że na negrosie gra trochę więcej osób.  

Czy się opłaca ? ciężko odpowiedzieć na to pytanie bo można je zrozumieć na wiele sposobów tak jak pisałem wyżej CZAS>HAJS> DOBRA POSTAĆ  

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca się tam grać w ogóle. Jeżeli chcesz coś tam osiągnąć musisz wywalić duże pieniądze w Is'a lub na Allegro :)

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Jasne że się opłaca. Jest to stabilny serwer, a odpowiedzi graczy, że serwer jest tylko pod IS lub Allegro świadczą o tym, że oni sami nie potrafią grać. Jest obecnie pełno kuponów z SM dostępnych na rynku za yang, przykładowo 100sm na rynku kosztuje 80kk. Zapraszam Cie serdecznie :)

Moim zdaniem nie opłaca się tam grać w ogóle. Jeżeli chcesz coś tam osiągnąć musisz wywalić duże pieniądze w Is'a lub na Allegro 
Opublikowano

Nie, szkoda czasu - polecam privy, dobra zabawa i z gry można wyciągnąć troche kasy.

Szkoda czasu? A więc twierdzisz, że marnowanie czasu na serwer, który upadnie prędzej czy później wraz z naszym poświęconym czasem to lepsze wyjście?

Opublikowano

Tak oplaca sie jak sie umie grac to is niepotrzebny :)
Jak co zapraszam Diumar xD

A jak PL nie pasuje to WoM2 dobry serwer tez polcema.

Poziom intelektualny niektórych ludzi mnie wręcz przeraża...

Opublikowano

Siema. Szybkie pytanie. A no jeszcze na wstępie przepraszam, wiem, że temat był pewnie wałkowany 912338109 razy, ale chce mieć konkretną odpowiedź, jeśli chodzi o stan serwerów/metina/wszystkiego na połowę 2016 roku. Kiedyś, ze może rok temu już się pytałem, mieszane odpowiedzi i czy coś się zmieniło do tego czasu?

Zakładając, że:

- mam już jakieś eq, takie podstawowe na ~35 poziom; razem z postacią i jakimś tam buffkiem;

- czysto, bez czitów

To chyba tyle, pozostaje więc pytanie: Czy warto? Dużo gra ludzi? Opłaca się?

PL od kilku lat to antymetin, nie graj tam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...