Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry laptop do gier do 2700 zł

ememgie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam do wyboru 2 laptopy:

1. http://www.x-kom.pl/p/304236-notebook-laptop-156-lenovo-ideapad-700-15-i5-6300hq-8gb-1000-gtx950m-czarny.html

2. http://www.x-kom.pl/p/254388-notebook-laptop-156-asus-r510jx-xx087h-i5-4200h-8gb-1tb-win8-gtx950m.html

Głównie chciałbym laptop do gier takich jak:

- CS:GO

- GTA V

- FIFA 17 ( Wymagania: http://gameplatform.pl/jaki-komputer-do-fifa-17-wymagania-data-premiery/ )

Jeżeli żaden z tych laptopów się nie nadaje do wyżej wymienionych gier to jaki laptop Wy polecacie?

Budżet: 2800PLN

Opublikowano

za taka cene nie kupisz dobrego do gier.

w miare zeby dalo sie grac musisz miec z 3k 3,5k

Lepiej pc zrob za prawie 3k mozesz miec dobrego pcta do gierek :)

Opublikowano

Spokojnie na tych laptopach pograsz w w/w gry nawet na wysokich ustawianiach.

ASUS R510JX-XX087H i5-4200H/8GB/1TB/Win8 GTX950M

Ma troszkę słabsza konfiguracje (procesor) niz Lenovo ale ma matryce HD dzięki czemu będzie troche więcej FPS w grach.

Lenovo to tez bardzo dobry wybór lecz uświadomie Cie o jednym

Lenovo Ideapad 700-15 i5-6300HQ/8GB/1000 GTX950M biały - jest ona w praktyce srebrno biała ładne się prezentuje

Matryca FULL HD IPS dobrej jakości, pełny procesor 4 rdzeniowy i5HQ 6 generacji skylake bardzo wydajny jak na ten budzet, miejsce na dysk SSD m2 - możliwośc zamontowania dodatkowego dysku m2 jest to bardzo wygodne bo mozesz miec oba dyski wenwątrz laptopa, przyzwoita karta graficzna GTX950m, aluminiowe wnętrze laptopa, podświetlana klawiatura, dobrej jakości głośniki JBL - graja naprawdę przyzwoicie. W cenie do 3000 zł jest to naprawde dobry stosunek ceny do wydajności jak i całej konfiguracji. 

Czarna wersja którą podałeś

Lenovo Ideapad 700-15 i5-6300HQ/8GB/1000 GTX950M czarny

- NIE ma głośników JBL

- NIe ma aluminiowego wnetrza.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

laptop nie jest do gier nie popełnij tego błedu co ja chociaż jest plusik że można go przenieść ale to sie nie opłaca, dorzuć 2 stówki do budżetu zgłoś sie tydzień przed kupnem komputera inni doradzą ci jak najlepszy komputer do gier za 3k uwierz różnica jest ogromna ;)

Jeżeli chcesz abym ci odpisał dodaj do twojej wypowiedzi @SopeloPT

Opublikowano

Jest sens odświeżać temat z 9 lipca :P

jak dla mnie tak bo może uniknąć wydania hajsu w błoto ale to on może sam zdecydować

Jeżeli chcesz abym ci odpisał dodaj do twojej wypowiedzi @SopeloPT

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ehh spam bot jak nic juz 3 Twój post a kompletnie bezwartościowy, podajesz mega słaby laptop już nie wspominając że temat jest z okolic 27 lipiec 2016

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...