Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupię komputer

Casual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki posiadasz budżet na kupno? 370 dollarów. * monitor: AOC e2425SWD 24' 1080p Full HD LED-Backlit LCD Monitor, Black * wiec jakies 250/260dollarów
Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat) Do tygodnia.
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora? AOC e2425SWD 24' 1080p Full HD LED-Backlit LCD Monitor, Black
Do czego ma służyć komputer? Gier
Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)? Nie.
Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny? Nie.
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły? Nie.
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu? 70fps+ w csgo

AMD A4-7300 APU Dual Core Radeon CPU Processor HD8470D Graphics FM2 4000Mhz 65W 1Mb Ad7300OKHLBOX

Gigabyte AMD FM A68H SATA 6GB/s USB 3.0 mATX ATX DDR3 2133 NA Motherboard GA-F2A68HM-H

Kingston 8 GB DDR3 SDRAM Memory Module 8 GB (1 x 8 GB) 1333MHz DDR31333/PC310600 ECC DDR3 SDRAM 240pin DIMM KTH-PL313/8G

Western Digital WD3200AAJS 320GB Hard Drive

Corsair CS Series, CS550M, 550 Watt (550W), Semi Modular Power Supply, 80+ Gold Certified

Xion performace mATX USB 3.0 Tower Case Black/Blue XON-310_BK

Zwiąże się to wszystko? Jak tak to co mam zmienić?

Opublikowano

Strata kasy, lepiej juz pentiuma skylake brac, masz jakies stare czesci? Chociaz dysk, albo nawet obudowe. 

Niestety nie mam nic ;x

Moglbys mi poradzic jakie czesci mialbym kupic tak do 400dollarow + juz z monitorem ?;x

Opublikowano

Strata kasy, lepiej juz pentiuma skylake brac, masz jakies stare czesci? Chociaz dysk, albo nawet obudowe. 

Niestety nie mam nic ;x

Moglbys mi poradzic jakie czesci mialbym kupic tak do 400dollarow + juz z monitorem ?;x

W sensie hajs na monitor oddzielnie, czy chcesz w tych 400. Podaj mi kurs, ktory uwazasz za sluszny tego dolca. 

steam: /awesomeplayer1337

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...