Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakiego metina czekamy?

Avade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W każdym tygodniu startuje ogrom serwerów. Jedne kończą się już po starcie inne po tygodniu, a te najbardziej wytrwałe po miesiącu (jak coś dłużej stoi to już sukces, albo jest sztucznie utrzymywany, bez aktywnych graczy). Ja się pytam na jaki serwer czekamy na prawdę?

Według mnie jest to:

Hard (120lvl max) ze sporymi (ale nie przesadzonymi) możliwościami rozgrywki.

Sporo klasycznego metina. 

Grywalność.

Ekipa (najlepiej sprawdzona) nastawiona na to by stworzyć fajny projekt, a nie czysto pod zarobek.

Ważne żeby w ISie nie było rzeczy których nie można zdobyć w grze, ale tylko z najtrudniejszych bossów gdzie trzeba chodzić ekipą i tu od razu, serwer nastawiony na team play!

Nadzieją był Antaris, ale "administracja" wykazała się takim zlaniem tematu że wypuścili dziurawy jak ser serwer, gdzie ludzie pobugowali co się tylko dało, narobili hajsu i wystawiali na allegro. Nie chce mi się ich tu hejtować bo już jest 1000 takich tematów na forum, ale serwer już popłynął i tyle.

Jeżeli istnieje jakaś ekipa w Polsce która jest w stanie uratować scenę metka to teraz macie na to dobrą okazję (nie ma dobrego, nowego serwera do gry).

Co sądzicie? Doczekamy się czegoś na czym warto będzie pograć dłużej niż 2 tygodnie (Antaris)?

I nie mówcie że startują serwery easy/medium, każdy wie jak się takie coś kończy. Max 200 lvl, wszystko masz po tygodniu.

Opublikowano

Z czego serwer ma sie utrzymac jak nie bd w IS rzeczy ktorych nie da sie zdobyc w grze? Tam musza byc takie rzeczy :lenny:

Potrafisz czytać? Napisałem że rzeczy z isu mają dropić tylko z najtrudniejszych bossów tzn. że na serwerze będzie kilka grup które go ubiją + nie będzie to dropić zawsze lub coś na zasadzie wyprawy raz na 24h.

Opublikowano

Harda to masz na globalu xD W isa nie musisz inwestować, bo możesz w grze zarobić na kupony sm. Także zapraszam do gry :))

Opublikowano

Z czego serwer ma sie utrzymac jak nie bd w IS rzeczy ktorych nie da sie zdobyc w grze? Tam musza byc takie rzeczy :lenny:

Guzik prawda...

Dajcie mi technika to zobaczymy :)

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...