Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan 1500 Pkt W 10 Min

kacper555

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kuwa pawel jak nie masz to ku... ją zrobiłeś i wcześniej nie ukryłeś proxy ; -) więc nie masz reklamy no nie ?? ja mam... non stop tą reklame i nie spamować zamknąć temat bo już tej reklamy nie ma bo kuwa jest!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

haha jak jej nie ma to ja jestem święty jak ja na niej teraz siedze non stop a wy mi wciskacie kita że jej nie ma ?? ogarnijcie się troszke... że nie umiecie korzysatć z programów typu hide my ip nie moja wina ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Byla ale juz nie ma wiec ku*wa juz nie spamujcie bo i tak nie zrobicie.....

J*bane lowq............. KPW ?? cioty ?

Report za to leci :P

592a3c83ac405_post-78132-127565360638.jpg

Czy to tak ciężko dac jednego jedynego minusa?! to tylko 3 sec...

Opublikowano

Działało to komuś? Kto wie jak to zrobić może napisać krok po kroku jak to zrobić? Ja mam problem w 2 etapie uzupełniania i tam czeba podać nr karty i jeszcze coś i zawsze jest źle.

TA REKLAMA JESZCZE JEST - tylko nie wiem jak ją zrobić ;/

Opublikowano

@up

w czym ci pomoc ??

jezeli chodzi o zrobienie tej reklamy moge powiedziec co i jak ale TEJ reklamy juz nie ma sprawdzalem u 5qmpli na kilkudziesieciu innych ip UK i nie mam jej juz!1:)

Opublikowano

Mam pytanie zrobiłem prawie reklame za ok.3k UP i zatwierdziło numer karty zżera mnie sumienie czy nie ściągnie to komuś forsy z konta :(

Opublikowano

Ja bym użył Hot Spot Shield jest na nim jakoś więcej reklam zawsze zwłaszcza na GamBit.

Tutaj ten program.

http://www.hotspotshield.com/

76561198090890807.png

Opublikowano

@2up

losiu mi wszystkie dzialaly na tej reklamie za 1339 pkt :) ale teraz tej reklamki nie ma:)

pewnie jest ci potrzebne jakies costam name do klarty a tu tego nie ma sam sie glowilem i niemoglem powypelniac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...