Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pierwszy polski serwer CP1?

PlatinumMac10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, Zacząłem troche Kodować, Serwer ma być Na Plikach CodeDragona ( Pliki Updatuje ja oraz Teter, ) 

Jak narazie usunalem troche uciążliwe bugi typu bronie ktore nie potrzebuja premium, nie da ich sie kupic bez premki został naprawiony.

Screeny,  hm, jak nazwac serwer? 

post-1506785-0-82608700-1467992846_thumb.jpg

post-1506785-0-16390400-1467992881_thumb.jpg

post-1506785-0-21451900-1467992920_thumb.jpg

post-1506785-0-34197000-1467992936_thumb.jpg

post-1506785-0-09825100-1467992968_thumb.jpg

post-1506785-0-96865200-1467992979_thumb.jpg

Więcej Screenów z Gry później co wy na to? robić owy serwery czy nie

Opublikowano

Nie warto robic serwera CH1.

Cyno co jakis czas robi i 0 aktywnosci jest.

Montana tez raz sprobowala i lipa.

Ludzie nie sa zainteresowani takim serwerem niestety.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ja też bym z chęcią zagrał. Jak masz chęci oraz coś w głowie to rób taki prywatny serwer :P

baner4.gif

Opublikowano

Proszę o zaprzestanie szerzenia spamu w temacie. Wpisy typu "zagram", "tak", bez konkretnego uzasadnienia - argumentów, nie wnoszą do niego jakiejkolwiek wartości retorycznej. Tym razem nadałem tylko ostrzeżenia słowne. Każdy następny taki post, będzie już "nagradzany" punktami.

Opublikowano

Nie zeby cos, ale musze sie wtracic do tego.

Kazdy pisze ze zagra chetnei itp.

To samo bylo z serwerami typu PolandWar i innymi, ktore byly w taki sposob tutaj reklamowane

Skutek? Skonczylo sie na postach "tak tak, chetnie" etc.

Ilosc osob zawsze wynosila max 2-3 osoby online.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Już ci sie Kasma coś nie podoba? Grozisz punktami, bo chłopak chce zrobić serwer i boisz sie że bedzie konkurencja dla NepixWar (wiem że nie bedzie, ale chcemy pograć), więc skończ z tym pieprzeniem, bo twój komentarz jest nie na miejscu.

61401946ced67c7c229c2ab2b2afa3c9.png

Opublikowano

Już ci sie Kasma coś nie podoba? Grozisz punktami, bo chłopak chce zrobić serwer i boisz sie że bedzie konkurencja dla NepixWar (wiem że nie bedzie, ale chcemy pograć), więc skończ z tym pieprzeniem, bo twój komentarz jest nie na miejscu.

@b0nusekkk

Czy mógłbyś proszę przytoczyć/wskazać mi w tym temacie wpis, w którym wyrażam swoją opinię na temat tego serwera?

W związku z tym, iż zaczął szerzyć się tutaj spam, a do mnie - jako moderatora tego działu, należy przede wszystkim utrzymanie w nim jakiegoś ładu, podjąłem takie, a nie inne działania. Dodam jeszcze tylko, że z marszu mogłem ukarać te osoby punktami. Nie zrobiłem tego, skończyło się na upomnieniu. Koniec dyskusji.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

,edit zapomniałem o topicu

niewiem czy startować go na jakimś vpnie

@PlatinumMac10

Moim zdaniem, jest to strata czasu i pieniędzy (fakt, stosunkowo niewielkich, lecz jednak pieniędzy). Obecnie działa jeden w pełni funkcjonalny serwer, oparty o klient Chapter 1. Jak wygląda zainteresowanie nim? Zobacz sam http://wrclassic.net/.

Wstawiam link, aby zaraz znowu ktoś się nie zbulwersował i nie wysunął w moim kierunku bezpodstawnych oskarżeń. Nie chce mi się już czytać tego, iż coś sobie wymyśliłem i zapobiegam powstawaniu konkurencji.

Opublikowano

Rób bo wielu na to czekało a warto sobie przypomnieć stare czasy! Chyba będę najczęstszym bywalcem :D

@Edit @Kasma nie zastanawia Cię czemu takie małe zainteresowanie? Może np. dlatego że start tego serwera nie był jakoś mocno nagłośniony w przeciwieństwie do np. Nepixa ;)

Opublikowano

@Kasma nie zastanawia Cię czemu takie małe zainteresowanie? Może np. dlatego że start tego serwera nie był jakoś mocno nagłośniony w przeciwieństwie do np. Nepixa ;)

@szym123

Nie wszyscy ograniczają się do polskojęzycznych stron. Jednakowoż skoro już idziemy w tym kierunku... WRClassic należy do Cyno - twórca m.in. CocaineWars, którego reklama pojawiła się swego czasu i tutaj - na mpc (link: http://www.mpcforum.pl/topic/1284528-prezentacja-cocaine-wars-20-chapter-1-private-server-247/). Zainteresowanie serwerem, ze strony potencjalnych graczy, było takie samo, jak dziś. Jaki ma więc sens uruchamianie następnego takiego serwera? Osobiście uważam, że żaden. Jeżeli naprawdę tak bardzo chcielibyście zagrać w starego, dobrego WR, zajrzyjcie po prostu na wspomniany przeze mnie serwer. Przyznam, iż sam z chęcią bym zagrał, jednakowoż nie ma po prostu z kim.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie warto robic serwera CH1.

Cyno co jakis czas robi i 0 aktywnosci jest.

Montana tez raz sprobowala i lipa.

Ludzie nie sa zainteresowani takim serwerem niestety.

Ponury źle mówisz ch1 były najlepsze serwery bez żadnego laga te wszystkie co teraz są ch3 to jest jedyny wielki szajs.

Opublikowano

Ponury źle mówisz ch1 były najlepsze serwery bez żadnego laga te wszystkie co teraz są ch3 to jest jedyny wielki szajs.

@Pitersown

Kompletnie nie zrozumiałeś kontekstu jego wypowiedzi. Nigdzie nie stwierdził, iż serwery CP1 były słabe. Pierwsze wersje WR, były niezaprzeczalnie lepsze od tego, co Dream Execution prezentuje nam obecnie. Problem z tymi serwerami tkwi(ł) w czymś zupełnie innym. Były nimi zainteresowane pojedyncze osoby, a maksymalna liczba graczy online ledwo przekraczała 20. W związku z tym, nie ma i nigdy nie było większego sensu ich uruchamiania i utrzymywania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...