Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja Cocaine Wars 2.0 - Chapter 1 Private Server 24/7

Kazbah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

How do you see the problem? Do  scan of your antivirus that you have installed on your computer and insert the picture of the result of the scan

Ten Kazbah to jest ten prawdziwy Kazbah ? Bo w to na pewno nie uwierzę xD Ktoś się pewnie podszywa pod niego i pisze po ang. :D

Opublikowano

Wykonaj skan programem antywirusowym, zrób screenshota i wstaw do tematu :)

0490b-2a279c07-1618-476f-85cf-471e3745ff

Ten Kazbah to jest ten prawdziwy Kazbah ? Bo w to na pewno nie uwierzę xD Ktoś się pewnie podszywa pod niego i pisze po ang. :D

im the real kazbah lol

Opublikowano

Nie słuchać go, to jest typ który ma swoje hacki i prowadzi stronkę XTCheats.com !!! Pisze że ban za chacki pernament na jego serwerze a sam je pisze do globala ...

Yhym, tak więc... Cóż w związku z tym? Nie bardzo rozumiem co złego jest w tym, iż Kazbah zajmuje się pisaniem cheatów do serwera globalnego, równocześnie prowadząc projekt prywatnego serwera, na którym zakazuje się prób wszelkiego rodzaju oszustwa. Mógłbyś mi to wytłumaczyć?

Opublikowano

Nie słuchać go, to jest typ który ma swoje hacki i prowadzi stronkę XTCheats.com !!! Pisze że ban za chacki pernament na jego serwerze a sam je pisze do globala ...

XTCheats & CoaineWars are different projects ... so u dont have to flame here because your banned on XTCheats ,this thread is about CocaineWars ;)

Opublikowano

Małe info panowie ;)

397741410592221845087.png

Nie wierzyłem, że to on ale jednak :D

Offtopic.

Mam taki błąd że mi listy serwerów nie wyświetla jest pusta. Anty wirus OFF uruchomiony jako admin. Reinstal nie pomógł.

I have a problem that I do not see a list of servers. AntiVirus off, run as administrator (I run game as an administrator) reinstall didn't help.

320551442138510845087.png
Opublikowano

Małe info panowie ;)

397741410592221845087.png

Nie wierzyłem, że to on ale jednak :D

Offtopic.

Mam taki błąd że mi listy serwerów nie wyświetla jest pusta. Anty wirus OFF uruchomiony jako admin. Reinstal nie pomógł.

I have a problem that I do not see a list of servers. AntiVirus off, run as administrator (I run game as an administrator) reinstall didn't help.

jeżeli się da cofnij wersję patcha o jedną to tyłu spatchuj jeszcze raz i zobacz może pomoże 

Opublikowano

Największym problemem tego serwera jest to, że nikt na nim nie gra. Ciężko jest zagrać partyjkę, a szkoda bo bardzo przyjemny serwer.

Opublikowano

Największym problemem tego serwera jest to, że nikt na nim nie gra. Ciężko jest zagrać partyjkę, a szkoda bo bardzo przyjemny serwer.

Widocznie serwer nie ma dobrej reklamy, która by zachęcała ludzi do grania właśnie na tym serwerze.

Opublikowano

Widocznie serwer nie ma dobrej reklamy, która by zachęcała ludzi do grania właśnie na tym serwerze.

Cały sęk w tym, iż to nie słaba reklama jest powodem małej ilości graczy na tymże serwerze. Nie wiem czy niektórzy z was pamiętają, a jeśli nie to napiszę co mam w tym momencie na myśli. Otóż administracja (w tym ja) projektu Montana 3.0 przez pewien czas, miała na utrzymaniu dwa serwery - Montana 3.0 (CP3) oraz Montana Beta (CP1). Pomimo faktu, iż na serwerze CP3 liczba graczy dziennie przekraczała ponad 300 połączonych kont, to na CP1 grało maksymalnie 20 osób. Dla mnie osobiście jest to bardzo dziwne zjawisko, gdyż często słyszę i widzę na różnych forach osoby dyskutujące o tym, jak to fajnie byłoby zagrać w starego dobrego WarRock'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...