Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam parę pytań odnośnie botów do wow'a a szczególnie konsekwencjami używania ich.
Czy blizzard banuje za boty permanentnie czy na określony czas lub daje upomnienie :)

Ban jest na dany serwer ,postać lub jej usunięcie czy na wszystkie serwery ?

Co do botów to jaka jest opinia na temat ReBot'a ?

11760463123807208205.jpg

Opublikowano

1.Blizzard banuje najpierw na pół roku, a później perma tylko że jeśli dostałeś pół roku to później byle jaki ban i masz perma (tak czytałem).

2.Ban jest na całe konto.

3.Wiem tyle ze jest wykrywalny.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

A jakiś inny darmowy bot mniej wykrywalny?
A co do płatnych to Honorbuddy jak się trzyma ?
I naczym polega wykrywalność w Wow'ie GM paczy na nas czy przez coś innego :D ?

11760463123807208205.jpg

Opublikowano

Jedyny bot* to honorbuddy. Masz do niego cracka nawet. Sam korzystałem i wyłapałem bana. Bossland do tej pory nie wie w jaki sposób Blizz dobrał im się do tyłka. Na ichniejszym forum masz tematy z kilku dni wstecz z banami.

tl;dr

Nie boć. Insta ban.

*Rebot prawie jak klon hb.

Opublikowano

A jak długo używałeś bota? Ile godzin dziennie bociłeś? Na jednym czy więcej koncie używałeś bota? Używałeś go do farmienia dungeonów, farmienia transmogów, czy może do farmienia honoru na bg?

Ja sam boce już od jakiś 5-6 miesięcy na honorbuddy i bana jeszcze nie dostałem. Co prawda nie boce dużo bo jakies 3-4 godziny dziennie maksymalnie. Pisze też własne skrypty i waypointy żeby nie korzystać z tych darmowych forumowych oklepanych już skryptów. Staram się też wybierać miejsca jak najmniej zaludnione, żeby mnie nikt nie widział i nie reportował. Jak na razie to się sprawdza i bana jeszcze nie dostałem, ale pewnie to też kwestia czasu, bo na forum codziennie pojawia się kilka nowych tematów o zbanowanych kontach ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...