Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vac

Galnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem, mianowicie kolega dostał bana za używanie czitów na meczach turniejowych w cs go...

Kupił nowe konto, usunął tamte czity z kompa i na tym świeżym koncie też dostał bana po zagranych 3 meczach rankingowych i tu pojawia się pytanie, czy jest szansa żeby takie konto odzyskać?

Nie wiem odwołać się czy cokolwiek zrobić? Proszę o odpowiedź

Pozdrawiam.

Opublikowano

Niech zrobi formata, bo wiekszosc haxów zostaje tam, gdzie ty mozesz nie miec dostępu.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Dupa. Po prostu włączył ponownie haxy i dostał perma. Nie ma szans na odzyskanie konta.

btw. Czy tylko ja mam wrażenie że ma na myśli siebie poprzez "kolega"? xP

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Dupa. Po prostu włączył ponownie haxy i dostał perma. Nie ma szans na odzyskanie konta.

btw. Czy tylko ja mam wrażenie że ma na myśli siebie poprzez "kolega"? xP

No co Ty ja już stary wyjadacz w csa i nie toleruję takiego czegoś jak haxy.. Po prostu chciałem mu pomóc, szukałem na wujku google ale tam nic ciekawego no to skierowałem się tutaj :)

Tak też mu radziłem że najlepiej formata bo zawsze może zostać ten czit w rejestrze czy też w procesach.. No trudno nikt mu nie kazał iść na łatwiznę to teraz ma...

W takim razie dziękuję za pomoc :)

Temat wyjaśniony i  do zamknięcia pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...