Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Berserk(2016) - Dyskusja

N7Reny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

80644l.jpg

Berserk (2016)

Sezon: Letni 2k16

Studia: Millepensee, GEMBA

Reszta cennych informacji

Po pierwszym odcinku w oczy rzuca się odpychająca animacja 3d, jednak jako osoba która bardzo się napaliła na berserka nie tracę nadziei i raczej obejrzę całe.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Kurde z tego co widnieje na MaL'u to jakaś zmieniona wersja wydarzeń względem wersji z '97.  Ogólnie liczyłem, że będzie to kontynuacja tamtych wydarzeń :/

106071453484304291456.jpeg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jedno pytanie, co jest k***a z tą kreską? xD

Nic nie jest. To po prostu słabej jakości CGI. 

"Let them fight."

1eJyg6V.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jedno pytanie, co jest k***a z tą kreską? xD

Nic nie jest. To po prostu słabej jakości CGI. 

nie ma czegoś takiego jak dobre cgi

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

A tam, dobrze im idzie, animacja może - przepraszam za określenie - dupy nie urywa, ale fabuła jest ok, postacie są ok, więc jak ktoś nie oglądał starej serii, to czemu by tego nie lubić?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

A tam, dobrze im idzie, animacja może - przepraszam za określenie - dupy nie urywa, ale fabuła jest ok, postacie są ok, więc jak ktoś nie oglądał starej serii, to czemu by tego nie lubić?

Ale wiesz, patrząc na mangę, starą serie, to to co teraz wychodzi to katastrofa.

Opublikowano

Ale wiesz, patrząc na mangę, starą serie, to to co teraz wychodzi to katastrofa.

Nie oglądałem starej serii, nie czytałem mangi i dobrze mi się żyje z serią 2016. Znajdzie się więcej takich osób jak ja.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nie oglądałem starej serii, nie czytałem mangi i dobrze mi się żyje z serią 2016. Znajdzie się więcej takich osób jak ja.

Nowa seria to kontynuacja starej, więc polecam obejrzeć dla samej historii.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Nowa seria to kontynuacja starej, więc polecam obejrzeć dla samej historii.

Prędzej czy później wezmę się za mangę, nie lubię Berka na tyle, żeby oglądać starego.

QtiV6xY.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czepiacie się kreski jakby była najważniejsza...

Mnie to anime tak wchłonęło, że jak zacząłem oglądać przy 10 odcinkach online to skończyłem je na jednym tchu.

Z*******a produkcja.

Mam pytanie.

Oglądałem pierwszy sezon. Warto obejrzeć te całe filmy czy nic nie dodawają nowego ?

Podałby ktoś stronę gdzie mógłbym przeczytać mange ? To będzie moja pierwsza przygoda z nią dzięki temu animcowi.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...