Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer 1600zl

nowy007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłodzeniem, ciszą i zgaduję fabrycznym podkręceniem.

Poza tym 4gb ramu to średnio.

Znaczy wiadomo z czasem się dołoży ramu a opłaca się dołożyć te pare gr do tej kary?

Opublikowano

Chłodzeniem, ciszą i zgaduję fabrycznym podkręceniem.

Poza tym 4gb ramu to średnio.

Znaczy wiadomo z czasem się dołoży ramu a opłaca się dołożyć te pare gr do tej kary?

Imo ta.

Opublikowano

Ostatnie pytanie czy wszystkie podzespoły pasują do siebie w tym koszyku?

https://www.morele.net/inventory/info/EA3qTu/

Ps. Ogólnie czy zasilacz pasuje do karty procka itp. Czy będe mógł w przyszłości do tej płyty podłączyć dysk ssd?

dziękuje wszystkim za odpowiedzi w tym temacie z góry przepraszam za jakieś tam błędy ale jestem nowy na forum.

Opublikowano

Witam przepraszam że piszę w tym temacie ale nie będe tworzył nowego, kumpel mi powiedział że ma na sprzedaż komputer za 900zł jakis pentium g3258 chyba taki karta msi geforce gtx 750 ti i 8gb ramu.Komputer ma 1,5roku z tego co mówił.Tutaj jest moje pytanie do was drodzy użytkownicy chce kupić ten komputer dla chrześniaka tylko pod warunkiem takim czy na tym sprzęcie pogra sobie chłopak swobodnie w dying lighta ponieważ ma chopla na punkcie zombie i jeszcze taka gra jak hurtworld(przepraszam jeśli źle napisałem nie wiem jak to się pisze).Pozdrawiam

Opublikowano

Witam przepraszam że piszę w tym temacie ale nie będe tworzył nowego, kumpel mi powiedział że ma na sprzedaż komputer za 900zł jakis pentium g3258 chyba taki karta msi geforce gtx 750 ti i 8gb ramu.Komputer ma 1,5roku z tego co mówił.Tutaj jest moje pytanie do was drodzy użytkownicy chce kupić ten komputer dla chrześniaka tylko pod warunkiem takim czy na tym sprzęcie pogra sobie chłopak swobodnie w dying lighta ponieważ ma chopla na punkcie zombie i jeszcze taka gra jak hurtworld(przepraszam jeśli źle napisałem nie wiem jak to się pisze).Pozdrawiam

Zagra, ale 60 fpsow na wysokich nie wyciągnie, na średnich i ew. kilka ustawien wysokie powinien pograć na luzie jak podkręcisz mu tego pentiuma i kartę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...