Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno PS4 czy PS4 Neo

kiramira

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym kupić ps4 bądź chwile poczekać na ps4 neo, ale nie wiem czy za rogiem nie ma już nowej generacji. Oczywiście nie prosze Was o jakąś dokładną datę tylko odpowiedź czy ps4 bądź chyba bardziej celuje w ps4 neo nie będzie głupim wyborem. Na forach żadnych nie siedzę więc nic o takich sprawach nie wiem. Ja chce tylko pograć sobie w najnowsze tytuły gier na konsole i oczywiście fife;).

Opublikowano

Jak masz ciśnienie na konsolę, to bierz teraz. Jak możesz się wstrzymać, to czekaj na PS4 Neo. Jak już wyjdzie Neo to stawiam, że będziemy mieli co najmniej 2-3 lata spokoju zanim ogłoszą kolejną rewizję / generację. Jeżeli chodzi o gry, to w tej chwili ustalenie jest takie, że nie będzie tytułów ekskluzywnych dla PS4 Neo. Może się to w przyszłości zmienić, ale na tę chwilę każda gra, która ukaże się na Neo musi także działać na standardowym modelu konsoli.

"Let them fight."

1eJyg6V.jpg

Opublikowano

Jesli posiadasz telewizor, który obsługuje 4K, to wybierz NEO. Jeśli nie, a w dodatku nie masz zamiaru zmieniać telewizora w najbliższej przyszłości, to nie widzę sensu. No chyba, że cena będzie identyczna jak podstawowe wersje.

Niedługo ma być zaprezentowany PS4 Slim, także bym się trochę wstrzymał z zakupem.

819531478353821175209.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Lepiej się wstrzymaj. Nie wiadomo co będzie oferował PS4 Neo. Jeśli będą exclusivy, na których ci będzie zależeć bież konsolę, na której jest ten exclusive. Jeśli masz telewizor 720p/1080p i nie będziesz używał VR to i tak PS4 będzie lepszym wyborem. Jeśli jednak chcesz to VR i 4K Neo pod tym względem wygrywa. Jednak nikt ci nie może narzucić, którą konsolę masz wybrać. Weź to co tobie będzie odpowiadać :)

Opublikowano

PS4 ostatnio kupiłem i nie żałuje kupiłem gry które nawet miałem na ps3 np gta5 lub fife czy assasina i tez nie żałuje masz kasę kupuj bogatemu nikt nie zabroni  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...