Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dodanie klanu HeroZero

Misiegg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Moja propozycja dotyczy dodania dodania klanu HeroZero. Klan by był taki jak Shakes & Fidget. Jest dużo graczy którzy grają w HeroZero i są na MpcForum. Można by nas wszystkich, którzy grają w HeroZero zjednoczyć. Można by wyznaczyć osobę która rekrutuje. Lecz muszą być wymagania np. Musi być lvl 50+

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź

eMVhZaR.gif
Opublikowano

Były propozycje zrobienia ogólnie temu mpc gier via www, możliwe że coś takiego będzie.

Na pewno odpada opcja by każda gra via www miała swój osobny team.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Były propozycje zrobienia ogólnie temu mpc gier via www, możliwe że coś takiego będzie.

Również popieram pomysł stworzenia ogólnego klanu, bo takie pojedyncze jednostki będą się rozpadać. Zresztą, wiele osób, które grają w Sfgame, mają także konto na Hero Zero, więc warto wziąć to pod uwagę. 

Wracając do propozycji z wątku głównego, jestem na nie. 

Opublikowano

Jak dla mnie, to takie grupy długo nie przetrwają. Przykładem jest SMITE, chociaż sf, to inny typ gry.

Również popieram pomysł stworzenia ogólnego klanu, bo takie pojedyncze jednostki będą się rozpadać. Zresztą, wiele osób, które grają w Sfgame, mają także konto na Hero Zero, więc warto wziąć to pod uwagę. 

Wracając do propozycji z wątku głównego, jestem na nie. 

Popieram. Co do wątku, również jestem na nie.

Opublikowano

Ja jestem na tak, chętnie bym powrócił do Hero Zero, gdyby taka gildia powstała, jednakże lepiej już ktoś tu wcześniej napisał.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

nie, już lepiej niech zrobią via www team / via www game team

Opublikowano

Zróbcie jeszcze:

MPC Dark Orbit Team,

MPC Agar.io Team,

MPC Plemiona Team,

MPC Seafight Team,

MPC Margonem Team,

MPC Gladiatus Team i

MPC Haxball Team

Opublikowano

Opublikowano

knm7jLQ.png

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Jestem za dodaniem, skoro sf ma takowy klan w hz wypali tym bardziej ;)

Głupota. Dział Sfgame jest paręnaście razy większy.

Opublikowano

Zróbcie jeszcze:

MPC Dark Orbit Team,

MPC Agar.io Team,

MPC Plemiona Team,

MPC Seafight Team,

MPC Margonem Team,

MPC Gladiatus Team i

MPC Haxball Team

Przypominam, że forum jest po to aby łączyć wszystkich graczy, więc twój post jest po prostu debilny.

Aktualnie nie ma czasu na takie rzeczy. Były już takie pytania w grupie sf, jedni byli za, inni nie. Pomyślimy

Opublikowano

Jestem za dodaniem, skoro sf ma takowy klan w hz wypali tym bardziej ;)

Głupota. Dział Sfgame jest paręnaście razy większy.

Gdyby nie prywatne serwery sfgame to chu*a by się tam działo, nie ma co się oszukiwać... ;)

Większość tematów i postów związanych jest z prezentacjami oraz modyfikowaniem prywatnych serwerów tej gry.. ;)

Biorąc pod uwagę liczbę użytkowników grających w SF a HZG to jest niemalże równo ( uwzględniając tylko globalne serwery)

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...