Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EndCraft

» IP serwera: endcraft.ench.pl

» Wersja serwera: 1.7-1.8

» Typ serwera: Wojny Gildi / survival

» Ilość slotów: 100

» Whitelista: Nie

» Autoryzacja: NoPremium

Właściciel:

Wcplmr

SPAWN:

PIhdmrs.jpg

Zapraszamy!

1.png

Opublikowano

Hmmm, spawn nie powala na kolana, nic ciekawego... Zaciekawiła mnie jedna sprawa, otóż jak się zalogowałem było napisane coś takiego: "Witamy! Zarejestrowany jako Misiaczek zaakceptowa(krzak)es regulamin PINUJ (zabrakło Wam "L") GO! [...]" Akceptowałem regulamin nigdy nie widząc go na oczy, mogło by być w nim napisane (albo już jest, skąd mam wiedzieć nie widziałem tego regulaminu), że możecie mi ukraść konto, a ja to akceptowałem trochę kpina prawda? Serwer jak każdy inny... 4/10 dla zachęty. Pozdrawiam. ;)

@Edit

Zobaczyłem ten cały regulamin i nie wiem czy się śmiać czy płakać, serio...

Najbardziej rozśmieszył mnie ten pkt:

"2.NIE UZYWAJ KOMEND ADMINA W GRZE"

To po co typowemu Kowalskiemu ranga Admina w grze, skoro nie może używać jego komend? <lol>

"4.(INFO DLA GRACZY) ADMIN NIEMA ZAWSZE RACJI ALE MOZESZ LICZYC NA WCPLMR !"
Psst... Piszę się "nie ma". ;)

A co do regulaminu dla graczy, myślałem że to jest regulamin, a nie taryfikator kar.
Wtf?
8OvjjyO.png
"Bez graczy nikt nie gra w mc" Ja myślałem, że nikt nie gra po prostu na Twoim serwerze.

DBMFg9l.png
Zostawię to bez komentarza. :P
To już koniec wystawiania mojej publicznej opinii o tym serwerze. :D Pozdrawiam x2. ;)
Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

Takie 2/10.

Tryb easyHC.

Żadnego własnego pomysłu.

Nom i słabo ogólnie.

baner2.png

Opublikowano

ten spawn w 10 minut budowaliście? :v :v :v

no i standardowo 0 informacji tylko je**ne minimum [ ip , sloty ]

z taką prezentacją na pewno nie wbiję :D i nie polecam

jak to było i ta rzecz się sprawdza ' jeśli prezentacja zrobiona jest na odpie*dol to serwer będzie taki sam '

Polecam poprawić tę prezentację.

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Hmm... co by tu powiedzieć. Słaba reklama, nie dałeś zdjęć z serwera, tylko spawn który nie jest powalający.

eMVhZaR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...