Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MT2Bob

remor99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No hejka naklejka, mam zamiar kupić MT2Boba i chciałbym wiedziec czy można go kupić na 2 komputery. W sensie tak jakby na dwie osoby. Czy aukcja na allegro ta na 40 dni jest legit  i jak wygląda to po zakupie. I ostatnie pytanie czy MT2Bob działa na tym słynnym serwerze MPC bez problemów? :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak kupisz 1 kod to bd działał tylko na jeden komp.2 kody na 2 kompy.Allegro aukcja jest legit... kasa dojdzie facet ci daje klucze na email wklepujesz na stronie m2boba i tyle.działa

/niereg. sygna

Opublikowano

Jak kupie ten kod, wpisze go na stronie to moje konto bedzie miało przypisane premium an 40 dni. Ale czy jak zaloguje sie z mojego konta na innym kompie to bedzie działać? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak kupie ten kod, wpisze go na stronie to moje konto bedzie miało przypisane premium an 40 dni. Ale czy jak zaloguje sie z mojego konta na innym kompie to bedzie działać? 

nie będzie działać ;) kiedyś się tak dało.Teraz juz nie zeby ludzie płacili za klucze a nie na paru kompach jechali na jednym keyu chyba logiczne

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...