Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Polaczeniem Sie Kolegi Z Moim Priv Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Witam potrzebuje pomocy w jednej sprawie . Wczoraj postawiłem swój priv metin 1 problem jaki miałem to było granie na własnym kompie na spolszczeniu nie na chińskim metku wiec gdy doradzano mi lub robiono spolszczenia cały czas wyskakiwał mi komunikat zostaniesz połączony ze serwerem wiec postanowił spolszczyć sobie samemu ten oto mój serwer tylko w programie Connect_Changer w miejscu gdzie miałem wpisać moje IP z Hamachi bez żadnych oto końcówek wpisałem z końcówka 100.. I Odpaliło mi pięknie ładnie . Przechodząc do sedna sprawy później wysłałem te oto spol. mojemu kumplowi ... wyłączyłem wszystkie zapory itp. a mu pisze cały czas albo Błąd w połączeniu albo zostaniesz połączony nie wiem za bardzo co w tym momencie zrobić jeśli ktoś był by zainteresowany i chciał mi zneutralizować ten problem to był bym wdzięczny

Pozdrawiam PAL :rolleyes:

Odkrywca
Opublikowano

Tak wiem zrobilem mu tez spol z normalna koncowka i caly czas mu pisze zostaniesz polaczony z serwerm wie ktos przec co moze wystepowac ten blad????????????????

Opublikowano

Przez Firewall (Zapora sieciowa)

jak nie umiesz wyłączyć to napisz jaki windows to ci napisze co i jak.

edit 1 : lub przez antywirusa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...