Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do 70 zł

xmatio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kwota przeznaczona na kupno myszy:~70zł
Preferowany chwyt (palm, claw, fingertip):Palm
Zastosowanie (gry fps, praca biurowa, gry mmorpg, etc.):głównie do gry w LoLa
Używane DPI:1600-2000
Rozmiar dłoni (w centymetrach):~18cm(od zgięcia nadgarstka do czubka palca)
Wymagania specjalne:W sumie to ważne żeby byłą wygodna nie za mała nie za duża i wytrzymała,z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

MYSZ

idealna pod palma. jedyna z a4tech tych tańszych, która jest całkiem dobra, zwłaszcza jak na ten budżet, bo posiada sensor AVAGO. do tego 9 przycisków, co tu dużo mówić. w tej cenie też nie można być wybrednym, ale w sumie chwyt jest najważniejszy. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

MYSZ

idealna pod palma. jedyna z a4tech tych tańszych, która jest całkiem dobra, zwłaszcza jak na ten budżet, bo posiada sensor AVAGO. do tego 9 przycisków, co tu dużo mówić. w tej cenie też nie można być wybrednym, ale w sumie chwyt jest najważniejszy. 

Wszystko spoko,poczytałem trochę i już chciałem kupić,ale jeszcze 1 czy ta myszka nie jest za wielka jak na moją dłoń?(mam całkiem mała dłoń}

Opublikowano

18cm to nie jest mała dłoń :D spokojnie ten a4tech ci wystarczy, tym badziej, że szukasz pod palma

jak jednak chcesz coś mniejszego to na allegro znajdziesz logitech g100s za ~70zł. Myszka ta jest półkę, jeśli nie dwie, wyżej od wspomnianego wyżej a4techa :v

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Dzięki za propozycje,ostatecznie zdecydowałem się na bloody a90, do zamknięcia.

Opublikowano

A90 będzie też dobra do fingertip grip? Mam taką samą dłoń jak op.

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

pod finger tip bezkonkurencyjny jest logitech g100s

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...