Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem serwera

XSkrypcioX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chętnie skorzystam ale robię serwer na modach ogarną byś serwer będzie na EnderChest.pl

Enderchest nie obsługuje Forge'a (modów) więc nie ma prawa bytu postawienie serwera z modami na tym hostingu .

Silnik inny wrzucasz i działa..

Nie wydaje mi się, że byś chciał zostać technikiem na stałe... :makka:

Dlaczego?

Omg

Innego słowa nie mam: debili proszę o opuszczenie i nie zaśmiecanie tematu.

Moderatorów proszę o ukaranie powyższych osób za nie związane z tematem odpowiedzi, oraz oczernianie mnie przez @Vecas ponieważ mnie nie zna, nie wie co potrafię itd.

Skrypt obciąża, ale zależy jaki - jak. (I nie wielka różnica obciążania jest między pluginem a skryptem)

Ps. dzięki za odświeżanie tematu.

"(I nie wielka różnica obciążania jest między pluginem a skryptem)" 

XDDDDDDDD Ja cie przez nikogo nie oczerniam xD jesteś pseudo skripterem jak kazdy "technik" na tym forum. 

No? Przeczytaj sobie to "jesteś pseudo skripterem jak kazdy "technik" na tym forum."

Mało wiesz.

Omg

Moderatorów proszę o ukaranie powyższych osób za nie związane z tematem odpowiedzi, oraz oczernianie mnie przez @Vecas ponieważ mnie nie zna, nie wie co potrafię itd.

Skrypt obciąża, ale zależy jaki - jak. (I nie wielka różnica obciążania jest między pluginem a skryptem)

Sam plugin obciąża wystarczająco a jak jeszcze dodasz te swoje marne linijki to już kaplica ;) Za co mam dostać warna? Za to, że wyrażam opinie na temat twojego tematu? aha.

Generalnie mało się znasz widzę a serwerki pewnie konfigurowałeś na fibergównach  xD

Omg deklu... Pomyśl co piszesz a potem napisz - bo nie wiesz z kim piszesz i co robił.

» Zostanę technikiem serwera minecraft / stworzę twój serwer (Klik) «

» Wykonam pliki serwerowe do minecraft  «

» Pomagam w różnych sprawach «

<>~~~~~~~~~~~~<> Kontakt <>~~~~~~~~~~~~<>
» Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość (PW) «

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chętnie skorzystam ale robię serwer na modach ogarną byś serwer będzie na EnderChest.pl

Enderchest nie obsługuje Forge'a (modów) więc nie ma prawa bytu postawienie serwera z modami na tym hostingu .

Silnik inny wrzucasz i działa..

Nie wydaje mi się, że byś chciał zostać technikiem na stałe... :makka:

Dlaczego?

Omg

XDDDDDDDD Ja cie przez nikogo nie oczerniam xD jesteś pseudo skripterem jak kazdy "technik" na tym forum. 

No? Przeczytaj sobie to "jesteś pseudo skripterem jak kazdy "technik" na tym forum."

Mało wiesz.

Omg

Sam plugin obciąża wystarczająco a jak jeszcze dodasz te swoje marne linijki to już kaplica ;) Za co mam dostać warna? Za to, że wyrażam opinie na temat twojego tematu? aha.

Generalnie mało się znasz widzę a serwerki pewnie konfigurowałeś na fibergównach  xD

Omg deklu... Pomyśl co piszesz a potem napisz - bo nie wiesz z kim piszesz i co robił.

Wiem z kim piszę - z gimbusem, który już zaczyna wyzywać bo coś mu się nie podoba  ^^. Dalej żyj w przekonaniu, że te twoje skrypty są lepsze od pluginów a o wydajności to już nie mówię xD. Te wasze "autorskie skrypty" wyglądają w żałosny sposób czyli zerżnąć od kogoś wszystko a potem lekko pozmieniać zmienne   T_T. A i generalnie to ja myślę, nie wiem jak Ty skoro nazywasz się technikiem minecraft, który podobno optymalizuje serwery dodając na nie skrypty hahahaaha  B).

thats.png

Opublikowano

Gdzie napisałem "są lepsze"?

Aha, jeśli nie rozumiesz słowa "optymalizacja" zajrzyj do specjalnego słownika kolego ;)

Jeśli uważasz mnie za gimbusa, to proszę o podanie GG / Skype.

(Nie wnikając w to, że ty to nawet do gimbusa nie masz co się równać @Vecas xD)

Opublikowano

Gdzie napisałem "są lepsze"?

Aha, jeśli nie rozumiesz słowa "optymalizacja" zajrzyj do specjalnego słownika kolego ;)

Jeśli uważasz mnie za gimbusa, to proszę o podanie GG / Skype.

(Nie wnikając w to, że ty to nawet do gimbusa nie masz co się równać @Vecas xD)

xD Teraz to już mnie zgasiłeś mój techniku. Powiedziałem już raz żebyś pisał dalej te swoje śmieszne skrypciki, które zapychają serwer.

Tak gimbus... A to Ty masz nick @XSkrypcioX - co ten nick oznacza? Że piszesz dobre skrypty, i optymalizujesz serwer? Dobra ja już nie mam zamiaru kłócić się z kolejnym pseudo technikiem. 

Skrypcio życzę Ci powodzenia! SKRYPCIO xD

Ps. Musisz słabo się znać skoro takie brednie piszesz: 

thats.png

Opublikowano

@Vecas

Zapraszam na skype.

Pokazujesz swój iloraz inteligencji? Bo trudno go zauważyć.

Zresztą to nie temat dla takich ludzi jak ty, wszedłeś tutaj i czepiasz się o nie wiadomo co?

Nick mam taki bo mi się taki spodobał i skąd taki pomysł? Skrypcio ? Co z tego? Skrypcio, Skryptek ? Really?

Może troche podobny do skryptów ale, nie myślałem że są tacy idioci jak ty że się do nicku przyczepią.

Miałem inne coś na myśli i inni oprócz ciebie też mają xD

No zapraszam podaj gg / skype czy co tam chcesz - chętnie z tobą porozmawiam "gimbusie" bo szkoda tematu zaśmiecać twoimi "mądrymi" wypowiedziami, które nie mają sensu jak twoje życie :/ Przykro mi.

@HezzuGames Zapraszam PW jak i inne osoby. Odpisuję przecież - może powiadomień mi nie dało zaraz zobacze.

Napisałem pw do ciebie przecież xD

Mające jakieś aluzje / pretensje / chcące się wypłakać / itd...

(Bez urazy dla poważnych i normalnych ludzi, którzy mają rozum ;))

W razie jakiejś sprawy odnośnie technika kontakt PW

Opublikowano

@Vecas

Zapraszam na skype.

Pokazujesz swój iloraz inteligencji? Bo trudno go zauważyć.

Zresztą to nie temat dla takich ludzi jak ty, wszedłeś tutaj i czepiasz się o nie wiadomo co?

Nick mam taki bo mi się taki spodobał i skąd taki pomysł? Skrypcio ? Co z tego? Skrypcio, Skryptek ? Really?

Może troche podobny do skryptów ale, nie myślałem że są tacy idioci jak ty że się do nicku przyczepią.

Miałem inne coś na myśli i inni oprócz ciebie też mają xD

No zapraszam podaj gg / skype czy co tam chcesz - chętnie z tobą porozmawiam "gimbusie" bo szkoda tematu zaśmiecać twoimi "mądrymi" wypowiedziami, które nie mają sensu jak twoje życie :/ Przykro mi.

@HezzuGames Zapraszam PW jak i inne osoby. Odpisuję przecież - może powiadomień mi nie dało zaraz zobacze.

Napisałem pw do ciebie przecież xD

Mające jakieś aluzje / pretensje / chcące się wypłakać / itd...

(Bez urazy dla poważnych i normalnych ludzi, którzy mają rozum ;))

W razie jakiejś sprawy odnośnie technika kontakt PW

Ja tylko chciałbym zobaczyć jak się obsługujesz z javą a nie skryptami, które lagują.

Przecież technik powinien znać jakieś podstawy javy skoro obraca się w tym środowisku xD A i proszę Cię pisz do ludzi z szacunkiem, bo póki co to widzę tylko wyzwiska z Twojej strony a "tobie" piszę się z dużej litery  :yay:

thats.png

Opublikowano

@1373230489-U611928.png#1337 PW zapytania.

@Vecas "Tobie" "Ci" pisze się z dużej litery w listach. Dużo wiesz - poziom polszczyzny na wysokim poziomie.

Chyba pisze czarno na białym, że dopiero się uczę javy i dlatego jej nie wiele wykorzystuję, ale potrafię...

@Biter. Mógłbyś nadać nim ostrzeżenia za wszczynanie kłótni i prowokacje?

Opublikowano

@Vecas "Tobie" "Ci" pisze się z dużej litery w listach. Dużo wiesz - poziom polszczyzny na wysokim poziomie.

Chyba pisze czarno na białym, że dopiero się uczę javy i dlatego jej nie wiele wykorzystuję, ale potrafię...

"Tobie" i "Ci" piszę się wszędzie z dużej. Poprawiasz mnie a piszesz "nim", proszę Cię...

„Ci” pisane wielką literą to forma grzecznościowa celownika zaimka w drugiej osobie liczby pojedynczej, stosowana w korespondencji, w znaczeniu „Ci” albo „Tobie"; w podanym w pierwszym przykładzie znaczeniu zaimek „ci” ma inne znaczenie (jest to liczba mnoga od zaimka „ten”, por. „tamten"-"tamci”) i pisany jest małą literą;
drugi przykład pokazuje obydwa zaimki brzmiące „ci” w tym samym zdaniu.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Pomoc:Powszechne_b%C5%82%C4%99dy_j%C4%99zykowe

'ci" z małej piszę się w przypadkach kiedy mówimy o liczbie mnogiej kumplu.  :D

thats.png

Opublikowano

"Ci" mówi się gdy ma się do kogoś szacunek, a ty jesteś gównem, więc trudno mieć szacunek. Idź pisac swoje skrypty na izihace w notatnikf++. Skrypty nigdy nie będą lepsze od pluginów zrozum to amebo umysłowa

Opublikowano
„Ci” pisane wielką literą to forma grzecznościowa celownika zaimka w drugiej osobie liczby pojedynczej

Forma grzecznościowa! @Vecas nie wciskaj kitu.

@v0canDEV_

Co do ciebie , poszukaj sobie gówna w rodzinie, na pewno znajdziesz kutasie - zapraszam na kontakt głosowy tam się wypowiedz ułomie szukający kolegów w internecie. Naucz się czytać cymbale - gdzieś napisałem, że są lepsze? Wypier... do podstawówki uczyć się czytać ze zrozumieniem, o ile ją jeszcze skończyłeś.

Odpowiadam jedynie na te żałosne teksty z powodu oczerniania mnie i nie chcenia zostawienia tego bez żadnych działań.

Jak widać, nie które osoby nie rozumieją znaczenia nie których słów.

Opublikowano
„Ci” pisane wielką literą to forma grzecznościowa celownika zaimka w drugiej osobie liczby pojedynczej

Forma grzecznościowa! @Vecas nie wciskaj kitu.

@v0canDEV_

Co do ciebie , poszukaj sobie gówna w rodzinie, na pewno znajdziesz kutasie - zapraszam na kontakt głosowy tam się wypowiedz ułomie szukający kolegów w internecie. Naucz się czytać cymbale - gdzieś napisałem, że są lepsze? Wypier... do podstawówki uczyć się czytać ze zrozumieniem, o ile ją jeszcze skończyłeś.

Odpowiadam jedynie na te żałosne teksty z powodu oczerniania mnie i nie chcenia zostawienia tego bez żadnych działań.

Jak widać, nie które osoby nie rozumieją znaczenia nie których słów.

Spokojnie SKRYPCIO xD spokojnie, bo zaraz Ci żyłka pęknie a pisząc do mnie "ci" wyrażasz jakim jesteś "gimbusem" bez szacunku.

thats.png

Opublikowano

@Vecas piszę poprawną polszczyzną. Do niektórych szacunek się należy, a innych nie. Po za tym forma "Ci" nie jest wymagana.

Dla następnych wymądrzających się i zamierzających kombinować dalej - oczerniać / obrażać - proszę.

Zgodnie z art. 207 § 1 kodeksu karnego (dalej k.k.), kto znęca się fizycznie lub psychicznie nad osobą najbliższą lub nad inną osobą pozostającą w stałym lub przemijającym stosunku zależności od sprawcy albo nad małoletnim lub osobą nieporadną ze względu na jej stan psychiczny lub fizyczny, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. Jeżeli czyn określony powyżej połączony jest ze stosowaniem szczególnego okrucieństwa, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.

Zgodnie z art 212 § 1 k.k. za przestępstwo zniesławienia odpowiada ten, „kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć te podmioty w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego do danego stanowiska zawodu lub rodzaju działalności”.

Przepis art. 216 k.k. stanowi, iż: § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

Znudziło mi się już.

Ktoś chce któryś artykuł podważyć?

Opublikowano

KOCHAM TO XDXDXDXDXDXD

JAK JUŻ ZAUWAŻYŁEM W OPISIE ,,PISZĘ ZAAWANSOWANE SKRYPTY"

TO JUŻ WIEDZIAŁEM, ŻE W TYM TEMACIE BĘDZIE ROZPIERDOL W CIĄGLU 24 GODZIN XDXDXDX

AHH TE KOCHANE MPCFORUM XDD

@topic

Mam pytanie jak wygląda u Ciebie sprawa z optymalizacją?

Rozumiem, że jeśli mam jakiś błąd bądź error, który laguje mi serwer to to naprawisz tak?

I jak wygląda Twoja wiedza w zakresie obsługi VPS etc?

Czy tylko start/stop w panelu enderchesta to całość umiejętności? 

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Każda kolejna osoba która będzie cytować kodeks karny albo pisać kim jest technik w Polsce, będzie banowana za flameware. Kłótnie w temacie są zakazane

Opublikowano

Dziękuje administracji za pomoc. (@Biter. @szymo02)

Wznawiam temat i mam nadzieję, że będzie już spokój.

Opublikowano

Omg

Jeszcze kilka dni temu miałeś 'skript' w hobby, a teraz już wyzywasz, że piszą skrypty?

Jesteś kolejnym 14 letnim dzieciakiem który uważa się za programistę, bo ma 'dev' w nicku. Wyjdź na dwór i ochłoń, bo ci odbija od pixeli.

Opublikowano

>> Aktualne <<

>> Refresh <<

Opublikowano

>> Aktualne <<

>> Refresh <<

Opublikowano

>> Aktualne <<

>> Refresh <<

Zapraszam do wpsółpracy ;)

Opublikowano

>> Refresh <<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...