Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Triadica- Informacje

DetonatorXXL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Skoro na forum Triadica nie dajecie info na temat przyczyn kolejnogo OFF servera to dajcie tutaj info.

Kompletnie nigdzie nie mozna sie dowiedziec co sie wogole dzieje i ile to potrwa.

Z racji tego prosze GA/GM o szczegolowe informacje na ten temat.

A Moderatorow MPC proszę o wyrozumialosc i nie zamykanie tematu.

Z gory dziekuje i pozdrawiam, DetonatorXXL.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po pierwsze: skoro cofki nie bedzie to po co dawal OFF? nie ogarniam jego decyzji...

Po drugie: wiem jak wyglada sytuacja z tymi sztabkami, jezeli cofki nie bedzie to gra juz nie ma sensu...ceny pojda w gore i wogole...niektorzy robia kilka tygodni zeby kupic EQ +9 a taki NOOB przez blad GA bedzie to mial w kilka sec, bo co to dla niego nawet te 10kk skoro ludzie wypowiadali sie an forum ze maja po 160kkk...

Bambus3k wez wycof to, i tak juz wszyscy pogodzili sie z cofka...

Po trzecie: po co wogole ta ankieta? GA, dobrze wiesz ze zawaliles sprawe to nie rob zadnej ankiety tylko cofka...wiadomo przeciez ze na ,, Nie" beda cludzie ktorzy maja z Twojego Blędu korzysc...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dziś już w południe jak bylem na kompie działał ale gdy poszedłem na c.sa a potem chciałem na triadice już nie działała coś mi się zdaje że koniec serwa jest bliski

Opublikowano

No to niech zrobi zamiast sztabek brylki za 500kk a sztabki za 0 i nie będzie trzeba już kręcić włosów, do tego wyzerować kasę i się żyję dalej. hehe

Opublikowano

Dziś już w południe jak bylem na kompie działał ale gdy poszedłem na c.sa a potem chciałem na triadice już nie działała coś mi się zdaje że koniec serwa jest bliski

Nic o koncu serwera nie mow,bo to raczej daleka przyszlosc;)

Co do offu,faktycznie problemy z laczem francuskim zaczely sie juz w dniu wylaczenia serwera(dnia w ktorym bylo glosowanie) wiec zapewne to ze dzis i wczoraj nie bylo serwera nie jest zachcianka teamu lecz czystym przypadkiem losowym. Mysle ze nie ma co plakac i szlochac,zapewne serwer niedlugo tez bedzie online. Moze uda sie cos wymylec szybko:D Jestem dobrej mysli poki co wszelkie informacje sa podawane na xat na biezaco. Chyba ze nowych brak:)

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Opublikowano

@2x up

nie no koleś wymiatasz... połowa serwa eq od GM. Bo co kurwa komuś wszedł bonus 15% miecze, 15% 2 ręczna 2k HP 10% sztylety i od razu eq z MySQL?

Wybacz ale mnie tam nikt nie oszuka.. Kilka zapytań do MySQL i już wiem kto ma od kogo eq + lecą bany. Teraz nie ma żadnego GM oprócz Radosnego na serwerze, a te eq to pozostałość po innych...

Wszystko wraca do normy. Nie podoba się? To idź gdzieś indziej grać... btw, patrzałem sobie na inne polskie serwery to na połowie jest bug na IS. Czyli eq za free ... i gorzej się dzieje niż na Triadicy ale to nie ważne...

Takich jak ty pierwszych wyeliminować.

"Czekam na serwer MPCForum " po co czekasz? Po to by za 3 dni jak ktoś wbije 80 lvl napisać, że ma eq od GM? Daruj sobie i nie graj w te grę...

Pozdro.!

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Bambus3k

Nie rozpier dalaj mnie dobra?

co może tak nie jest?

Wszystko wraca do normy?? właśnie teraz jest co raz więcej SS z Itemkami od GM na forum ;p

ZWIERZ dostał un-bana a podobno miał ingerencje ciekawe ;p

Wytłumaczysz mi to?

Ciekawe jak w złodzieju może być w zwykłym bonie 10% ludzi jak złodziej już ma wbudowany ten bon ??

Alloyek czy jak mu tam przecież to nie dawno było Zatruty robiony w navicat .... Róbcie tak dalej

bo na pewno mu nie weszło 50% sr, 10% kryt 12 int itp all maksymalne bony w itemie ....

Po prostu zamknij ten serwer bo to takie samo gówno się robi jak L99 ;p

Opublikowano

Bambus3k jesli mozesz, to wytlumacz ta sytuacje z graczem o nicku ZWIERZ. Skoro dostal blokade konta z powodu ingerendji GM to dlaczego zescie go odbanowali?

I daj jakies info co z ta cofka, bedzie czy nie?

I jak sie ma sprawa z servem? kiedy to wystartuje?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Detonator daj mu juz spokoj

Zwierza odbanowali to ich sprawa za co i dlaczego

musi wam to ujawniac ?? bo mi sei zdaje , ze chyba nie musi...

Opublikowano

KURWA MOGA MI ZBANOWAC TO JE BANE KONTO NA MPC, ZROBIE DRUGIE I TAK ALE NAPISZE CO MAM DO NAPISANIA. BAMBUS KURWA OGARNIJ TEN SERV BO WALISZ W CHUJA ROWNO! CO TO KU RWA ZA SPRAWIEDLIWOSC Z TYMI SZTABKAMI? ROB COFKE I NIE PI ERDOL!!!! PO DRUGI JAK JUZ CW ELA ZBANOWALES TO GO KU RWA NIE ODBLOKOWYWUJ!!! DOSTAL EQ OD GM I CO? TERAZ CH UJ JE BANY KOZACZY NA WOJEKACH ITP!!! WYPIERDALAJ Z TYMI CH UJAMI!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bardzo prosze piszcie sobie dalej o takich sprawach , ze gracze dostaja itemy od Gm czy lwl omg...

Bo ja w to szczerze nie wieze , poniewaz bambus3k bardzo dobrze wszystkiego pilnuje w swojej bazie

A jezeli chcecie to Denerwujcie dalej TEAM az wkoncu sie rozpadnie tak jak w L99

Ale pozniej to Pretensje miejcie tylko i wylacznie do siebie!!

Opublikowano

Dokładnie Detonator... Kolega widział jak ZWIERZ miał eQ (boga i miecz syriusza +6) przed banem, a tuż po un-ban`owianiu konta nagle ma te oto 2 itemy +9. Według mnie na błąd gry to nie wygląda...

Triadica

Królestwo: Chunjo

Gildia: ---

Nick: rZYT

Lv: 70+

Prof: Dagger

Koń: 11Lv.

Opublikowano

Sam widziałem na własne oczy jak Bambus3k dawał itemy swoim koleżka "daj mi stal bo wczoraj spaliłem" lub " daj kilka magicznych metali" i mi tu piszesz za nikt nie daje eq... ogarnij się troszeczkę.

Opublikowano

Zależy jakie eQ ma... Swoje czy "od gm`a" ^^

Triadica

Opublikowano

MATIP22 Japier....

Ale ty jestes jakis ułomny , bo inaczej tego nie nazwe

Czy jak ja np stane kolo GM i napsize di niego daj mi zatruty z 9 kd , bo spalil mi kowal na +8

To znaczy , ze GM mi go da??

Opublikowano

Sam widziałem na własne oczy jak Bambus3k dawał itemy swoim koleżka "daj mi stal bo wczoraj spaliłem" lub " daj kilka magicznych metali" i mi tu piszesz za nikt nie daje eq... ogarnij się troszeczkę.

@matip22 sam się ogarnij... Skąd niby wiesz, że im dawał itemy? Pisali wiadomości typu "daj" ale mogli nie dostać tych item Co "wymieniłaś" ...

Triadica

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...