Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Csyt2 Do Spolszczenia

mimik16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)

Chciałbym podzielić się z wami Plikami :D . Te Pliki dają to ze na spolszczeniu Csyt2 (TYLKO) widać Wszystkie Hwangi bony w itemkach +90:D, Eq na +90 lvl + Można robić eq na spolszczeniu :P .

SS:

263efbk.jpg

1qhp9t.jpg

73021e.jpg

2d6mdnb.jpg

2q03r4y.jpg

Jest 1 Mały minusik!! taki ze jak zakładasz złotego hwanga na 90lvl to nie widzisz go na sobie o.O (tylko świecisz bez zbroi:D)

2e2fs4h.jpg

Widać ulepszacze!!

jjmxed.jpg

Link:

http://www.speedyshare.com/files/22739798/Na_Csyt2.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/f4f7301e734510b1354dbc3892da0481a0dc0d3691b765f90a030613a89dbd46-1275422965

Wiem ze byly juz takie tematy!!

Na przykład ten:

http://www.mpcforum.pl/topic/138631-down-jak-widziec-na-spolszczeniu-hwangi-z-csyt2/

Te pliki co ten up dal działają ale jest minus jak się zakłada hwanga na 100lvl to jesteś mieczem i nie możesz chodzić! i tak samo z innymi graczami widzisz tylko miecze.

SS: 345eiaw.jpg

ZAPOMNIAŁEM!! MOŻNA NA TYCH PLIKACH WCHODZIĆ DO ATLANTYDY V2 i WIDAĆ MOBY!!!!!!!!!!

SS: 2060cd5.jpg

Więc + sika poproszę:D+:D

Pozrdo!!

Opublikowano

dobra przynajmniej bys nie klamal >.> bo z tego co widze to te pliki zajmuja tyle samo co w tamtym temacie + po wrzuceniu dalej wystepuje blad w postaci miecza zamiast postaci po zalozeniu hwanga na 100 lvl takze nic nowego i to samo co tam...

Opublikowano

dobra przynajmniej bys nie klamal >.> bo z tego co widze to te pliki zajmuja tyle samo co w tamtym temacie + po wrzuceniu dalej wystepuje blad w postaci miecza zamiast postaci po zalozeniu hwanga na 100 lvl takze nic nowego i to samo co tam...

Nie wiem o co ci chodzi. jak byś nie zauważył to mi chodzi idealnie a grasz na modzie??

Opublikowano

A co mam zrobić żebym widział normalnie hwangi na modzie a nie tylko w eq ?

Dagger power !!!

I cały czas na przód ;]

Opublikowano

Dzieki, stary. Dwa dni czegoś takiego szukałem. Ale jest problem. Oprócz tego co napisałeś, że nie widać białych hwangów nie widzę też tekstur wszystkich innych hwangów. Da się to jakoś naprawić. Jaki plik za to odpowiada? Tak bardzo to nie przeszkadza, ale jednak ładniej by było z teksturami xD. Ode mnie masz 5* bo naprawde mi to pomogło.

Opublikowano

żeby hwang była poprawnie wyswietlana na postaci trzeba zmienic w item_proto value3="tutaj_numer_ShapeIndex"

ShapeIndex jest w plikach *_w.msm *_m.msm

Opublikowano
żeby hwang była poprawnie wyswietlana na postaci trzeba zmienic w item_proto value3="tutaj_numer_ShapeIndex"

ShapeIndex jest w plikach *_w.msm *_m.msm

Tych numerów ShapeIndex nie moge znaleźć. W tych plikach jest po kilka ShapeIndex do różnych ShapeData. O który chodzi konkretnie? To jednak nie jest tak ważne. Pojawił się drugi problem. Nie widać dmg broni na 80lvl. Chyba wszyscy wiedzą o co chodzi ale dam ss'a:

nozebrakdmg.jpg

Po lewej stronie widać noże na chińskim kliencie, po prawej na tym spolszczeniu. Czekam na odpowiedź.

Opublikowano

Z kazdym hwangiem tak jest że nie idzie sie ruszac i jestes mieczem ... i na tych plikach i na plikach hfaua

Na nowym modzie kamera wszystko dziala tylko nie mozna ulepszac bo bedzie zolc więc polączcie to i bedzie spoko ;p

P.S. Kamer nowa stronka :D ?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

tak poza tematem chciałem sie zapytać czemu server jest off bo próbuje sie zalogowac na modzie i na chonskim i nie moge

Arabb zniszczył

Pomogłem daj +

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a ja mam taki problem na FyYT2 ze jak chce ulepszyć stal+9 na mini hwanga to mi pokazuje żółć ; ( pomóżcie prosze (gram na modzie kamer)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...